Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Μαυρίδη ονομάζεται «Into The Skin» και πρόκειται να προβληθεί μέσα από την συχνότητα του Open.

Ο tattoo artist λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» για την εκπομπή αλλά και για τον επερχόμενο γάμο του.

«Όπως καταλαβαίνετε η νέα μου εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική και θα αποτελείται από έξι ταινίες. Δεν είναι ακριβώς επεισόδια, αλλά ένας κύκλος επεισοδίων γυρισμένα πιο κινηματογραφικά που διαρκούν περίπου μια ώρα. Είναι ένα real life documentary. Κάνουμε αποστολές λίγο πιο ακραίες και θέματα πιο δύσκολα» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σχολιάζοντας τον επερχόμενο γάμο του, ο tattoo artist τόνισε: «Δεν κοινοποίησα εγώ κάτι για τον γάμο. Η κοπέλα μου το κοινοποίησε. Δεν με ρώτησε καν. Η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου, δεν ξέρω πως να το πω, είναι μια απλή κοπέλα που δεν ανήκει ούτε στον χώρο της τηλεόρασης ούτε πουθενά.

Οπότε, όταν είναι τόσο ευτυχισμένη και γίνεται κάτι στη ζωή της που είναι τόσο όμορφο, θέλησε να το κοινοποιήσει σαν κανονικός άνθρωπος που κάνει τη ζωή της.

Πως είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και της έκανε πρόταση γάμου ο άνθρωπος της. Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ούτε 15, ούτε 25. Είμαι 42 χρονών και τα βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα» κατέληξε ο παρουσιαστής.

TAGS