Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για το παιδί που σκέφτεται να υιοθετήσει

«Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας»


LIFESTYLE
21:10
01/09/2020
Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για το παιδί που σκέφτεται να υιοθετήσει
2
loading

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για όλα με την παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με την παρουσιάστρια τις σκέψεις της να προχωρήσουν μαζί με τον σύζυγο της Φάνη Μουρατίδη σε υιοθεσία αλλά και για το θάνατο της μητέρας της ο οποίος την «μετακίνησε».

«Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω και όχι πως, επειδή έκανα παιδί, έχει αλλάξει κάτι. Με τα χρόνια αλλάζει κάτι, με τις εμπειρίες, με τις απώλειες. Όλα σε κάνουν να αλλάζεις» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αναφέρθηκε στις σκέψεις περί υιοθεσίας που έχουν με τον σύζυγο της Φάνη Μουρατίδη.

«Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η υιοθεσία. Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας. Από το θα ήταν, βέβαια, σύμφωνα μέχρι το να μπορέσουμε όλο αυτό να γίνει… Αλλά θα δούμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο» τόνισε η ηθοποιός.

«Βασικός σταθμός της ζωής μου στα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός, όχι αρνητικός, δεν με επηρέασε αρνητικά αλλά με βοήθησε κιόλας. Ήταν όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο το οποίο με μετακίνησε αρκετά. Και αυτός είναι ένας λόγος που αποφάσισα φέτος να σκηνοθετήσω, για πρώτη φορά, γιατί περνάει η ζωή και αν θες κάτι, ναι, δοκίμασε το. Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια αλλά αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι ο θάνατος στο υπενθυμίζει αυτό. Πρέπει να ξυπνήσεις και να ζήσεις το τώρα. Έτσι είναι η ζωή» παραδέχθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΧΡΗΣΤΟΣ1985

    Ερώτηση: Οι καλεσμένες είναι υποχρεωμένες να κόψουν το μαλλί σαν την παρουσιάστρια-βύσμα;

    1. avatar ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ

      ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟΝ ΜΩΒ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΙΟΔΥΟ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει