Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αποκάλυψε την ετήσια λίστα με τα αγαπημένα του καλοκαιρινά ακούσματα, στην οποία έχει συμπεριλάβει καινούρια και κλασικά κομμάτια που επέλεξε για την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τους τελευταίους μήνες, πέρασα πολύ χρόνο ακούγοντας μουσική με την οικογένειά μου» έγραψε στο Twitter κοινοποιώντας τη playlist του. «Ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου από το καλοκαίρι -συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από ορισμένους καλλιτέχνες του @DemConvention (Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος) αυτής της εβδομάδας» προσέθεσε.

Στην playlist του για το καλοκαίρι του 2020 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιλέξει νέες κυκλοφορίες όπως το Savage (Remix) των Megan Thee Stallion και Beyoncé, το Made It της Teyana Taylor, το The Steps των HAIM, το Gemini της Princess Nokia.

Έχει συμπεριλάβει ακόμη το My Affection της Summer Walker με τον PARTYNEXTDOOR, το 12.38 του Childish Gambino, το Blue World του εκλιπόντος Mac Miller, το Cayendo του Frank Ocean, το The Climb Back του J. Cole και από τους Lil Mosey και Lil Baby το “Back At It”.

Συνδυάζει τα νέα κομμάτια με μια σειρά από κλασικά, όπως το Higher του D’Angelo, το Memory Lane (Sittin ‘in da Park) του Nas και το Liberation των OutKast και CeeLo Green.

Στην λίστα τραγουδιών του Μπάρακ Ομπάμα είναι και οι επιτυχίες I’ll Be Seeing You της Billie Holiday, All day music των War και το Goodbye Jimmy Reed του Bob Dylan.

Από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του Δημοκρατικού Κόμματος για να ερμηνεύσουν τραγούδια τους ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε τον Leon Bridges (Texas Sun με τον Khruangbin), τον Common (Forever Begins), τον John Legend με τον Koffee (Don’t Walk Away) το Feeling Good της Jennifer Hudson, το For What It’s Worth του Billy Porter και το My Future της Billie Eilish.

«Όπως πάντα, είναι ένας συνδυασμός ειδών που ταξιδεύει σε διάφορες εποχές. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι εδώ για τον καθένα- ελπίζω να την απολαύσετε σημειώνει ο Μπάρακ Ομπάμα.

TAGS