Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας έχουν αυξητική τάση και από τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, είναι η χρήση της μάσκας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγνοούν να την φορέσουν ή αρνούνται να συμμορφωθούν στα μέτρα προστασίας από τον ιό.

Σε αυτούς, λοιπόν, που δεν παίρνουν στα σοβαρά τις συστάσεις των ειδικών και δεν φορούν τη μάσκα, απηύθυνε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Κώστας Κρομμύδας. Ο ηθοποιός και συγγραφέας γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος… Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα. Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά… Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους… Βγες. Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου. Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος. Καλό Δεκαπενταύγουστο».

Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα.Το συν που φανερώνει την αγάπη και την…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Krommydas στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.