Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη. Η συζήτηση ανάμεσα στους παρουσιαστές και την ηθοποιό κυλούσε ήρεμα μέχρι που ένα σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα πυροδότησε την έκρηξη της Ελένης Φιλίνη.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985», είπε ο παρουσιαστής.

Τότε η Ελένη Φιλίνη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα όσα γράφονται στη Wikipedia: «Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

«Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», πρόσθεσε η Ελένη Φιλίνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.