Το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα έγινε room to let

«Πήγα στις αρχές που το έφτιαχναν και μάλιστα δεν με άφηναν να μπω και μέσα»


LIFESTYLE
18:34
29/07/2020
Το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα έγινε room to let
5
loading

Ήταν 29 Ιουλίου του 2004 όταν η Ρένα Βλαχοπούλου έκλεινε για πάντα τα μάτια της και άφηνε φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σήμερα, 16 χρόνια μετά το θάνατο της, βγήκε στη δημοσιότητα το τι απέγινε το αρχοντικό της ηθοποιού στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Καλοκαίρι #not» του Open και το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στο πανέμορφο νησί πλέον έχει μετατραπεί σε… rooms to let.

«Την Ρένα Βλαχοπούλου τη γνώρισα από τεσσάρων χρονών παιδάκι, ήταν συμμαθήτριες με τη γιαγιά μου. Απ’ ότι άκουσα, τη βίλα την πήρε κάποια εταιρεία η οποία νοικιάζει δωμάτια του σπιτιού της Ρένας. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αξιοποιηθεί το σπίτι. Δεν ξέρω γιατί ο Δήμος της Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε. Πήγα στις αρχές που το έφτιαχναν και μάλιστα δεν με άφηναν να μπω και μέσα. Αφού τους έδειξα φωτογραφία με την Ρένα Βλαχοπούλου μετά με άφησαν. Πραγματικά με στεναχωρεί αυτό που έχει γίνει».

Ο ηθοποιός Αντώνης Αργυρός, του οποίου η γιαγιά ήταν συμμαθήτρια με την Ρένα Βλαχοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και ανέφερε τα εξής:

«Την βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου την πήρε κάποια εταιρεία, η οποία νοικιάζει δωμάτια στο σπίτι της Ρένας. Δεν ξέρω γιατί ο δήμος Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε. Πήγα στις αρχές που το έφτιαχναν και μάλιστα δεν με άφηναν να μπω και μέσα. Αφού τους έδειξα φωτογραφία με την Ρένα Βλαχοπούλου μετά με άφησαν. Πραγματικά με στεναχωρεί αυτό που έχει γίνει».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Nv

  Αν εννοούν το σπίτι στην ταινία, που από κάτω στο δρόμο χορεύει το μπαλέτο του σειλινου, δεν ήταν δίκιο της.

 2. avatar SER 30

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ . Ο ηθοποιός Αντώνης Αργυρός, του οποίου η γιαγιά ήταν συμμαθήτρια με την Ρένα Βλαχοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη ............Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΩΣ ΤΙ ? ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ? ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ? ΩΕΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ .

 3. avatar Ploigos

  Δε μπορώ να καταλάβω τι θα πει \" ........Δεν ξέρω γιατί ο δήμος Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε............\" Η μεγάλη αυτή ηθοποιός είχε κληρονόμους ?? Αν ναι έχουν δικαίωμα να το κάνουν ότι θέλουν ????

 4. avatar Aλεξ

  Αν ηταν κουμμουνιστρια η Βλαχοπουλου το σπιτι της τωρα θα ειχε γινει...\"Τοπος Λατρειας\"....

  1. avatar Ουστ ρε

   Ακριβως

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει