Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Alpha Παντού» του Alpha το πρωί της Δευτέρας. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έκαναν ποδαρικό στην εκπομπή ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε στον σωματείο «Φύλακας Άγγελος» το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Τάσο Ντούγκα και την Ράνια Κωστάκη.

Ο Ντάνος, μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στην ιστορία ενός παιδιού μόλις 14 χρόνων.

«Μετά από μια παρουσίαση του βιβλίου μου στη Θεσσαλονίκη, μας προσέγγισε ένα παιδί 14 ετών και μας ζήτησε διακριτικά να μας μιλήσει. Το παιδί κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατέρα του. Αφορούσε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλκοολισμού» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Πρέπει να τονίσουμε ότι σε έναν εθισμό πάσχει όλη η οικογένεια. Το εύκολο είναι να κρίνουμε, το δύσκολο είναι να σκύψουμε να δούμε το πρόβλημα. Έτσι μόνο θα καλυτερεύσουμε όλων τη ζωή, όχι μόνο του παιδιού Στη συνέχεια είδα πολύ χειρότερα περιστατικά».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το συγκεκριμένο παιδί, ζει πλέον με την γιαγιά και τον παππού του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.