Φανερά εξοργισμένος, ο Μέμος Μπεγνής θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του μέσω των social media για μια φωτογραφία που αντίκρισε, το πιθανότερο στον κόσμο του internet.

Συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας ταύρος πάνω στον οποίο κάθονται παιδάκια που γελάνε με τη ψυχή τους υπό το άγρυπνο βλέμμα ενηλίκων που χαμογελούν γεμάτοι ικανοποίηση για το θέαμα.

«Οι «Χριστιανοι» περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή… κι αυτή τη στιγμή ο «Πανάγαθος» κοιτάει από ψηλά και χαίρεται με τούτη την εικόνα και περιμένει τη στιγμή που το αίμα θα εκσφενδονίζεται απ τον λαιμό του ταύρου. Και οι παρεβρισκομενοι χαίρονται που ένα αθώο πλάσμα βασανίζεται πιστεύοντας ότι είναι καλοί Χριστιανοί και καλοί άνθρωποι. Ποιος καλός και αγαθός θεός θα χαιρόταν με όλα αυτά; Πόση υποκρισία και κατάντια σε όλα αυτά. Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι; Πόσο λυπάμαι….Εμετοί….» έγραψε ο Μέμος Μπεγνής στην συνοδευτική λεζάντα.

 

View this post on Instagram

 

Οι «Χριστιανοι» περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή… κι αυτή τη στιγμή ο «Πανάγαθος» κοιτάει από ψηλά και χαίρεται με τούτη την εικόνα και περιμένει τη στιγμή που το αίμα θα εκσφενδονίζεται απ τον λαιμό του ταύρου. Και οι παρεβρισκομενοι χαίρονται που ένα αθώο πλάσμα βασανίζεται πιστευοντας ότι ειναι καλοί Χριστιανοί και καλοί άνθρωποι. Ποιος καλος και αγαθος θεος θα χαιρόταν με όλα αυτά; Πόση υποκρισία και κατάντια σε όλα αυτά. Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι; Ποσο λυπάμαι….Εμετοί….

A post shared by memosbegnis (@memosbegnis) on

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.