Καλεσμένοι στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην υποκριτική και μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές της ζωής.

Η Ταμίλα Κουλίεβα προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη δική της οικογένεια. «Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο, σα να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα και πρόσθεσε: «Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”».

Αναφερόμενη στον έρωτα που την έφερε στην Ελλάδα, η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε: «Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευθήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών».

Τέλος, μιλώντας για τον γιο της είπε: «To ‘’εγώ’’ μου έφυγε από μένα και μετατέθηκε στον Στέφανο» και πρόσθεσε αναφερόμενη στη μέρα που έγινε μητέρα: «Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.