Το δημόσιο ευχαριστώ του Κρατερού Κατσούλη στον «αέρα»

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»


LIFESTYLE
23:52
09/07/2020
Το δημόσιο ευχαριστώ του Κρατερού Κατσούλη στον «αέρα»
1
loading

Ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» πριν αρκετό καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν οι συντελεστές.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε στα παρασκήνια της συγκεκριμένης παράστασης και οι συνάδελφοι του αλλά και οι συντελεστές μίλησαν με όμορφα λόγια για τον Κρατερό Κατσούλη.

Τότε εκείνος, στο τέλος της προβολής του βίντεο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους πρώην συνεργάτες τους και να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα πολύ συγκινητικά και πολύ σημαντικά για μένα προσωπικά σχόλια που έκαναν όλοι οι συνάδελφοι γιατί εάν κάτι μετράει στη δουλειά μας ή αν κάτι μετράω εγώ στη δουλειά μας δεν είναι μόνο εάν μία παράσταση πήγε ή δεν πήγε. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, αστάθμητους κάποιες φορές.

Οι σχέσεις, όμως, που φτιάχνεις στο χώρο, η εκτίμηση, η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός που αναπτύσσεται μεταξύ των ανθρώπων του χώρου μας για μένα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ότι πιο σημαντικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη αυτή την αγάπη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Nv

    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει