Μέσω μιας ανάρτησης του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χθες, Δευτέρα αναπόλησε την στιγμή που σήκωσε το τρόπαιο του Survivor και στέφθηκε νικητής του reality επιβίωσης.

Το πρωί της Τρίτης, ο Ντάνος βρέθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και στο μεγάλο όνειρο της ζωής του, το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που έχει ιδρύσει.

«Έκανα μια ανάρτηση γιατί σαν χθες ήταν η μέρα που πήρα το κύπελλο, είναι τρία χρόνια πριν, αλλά σίγουρα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις.

Τα συναισθήματα είναι πολύ περισσότερα και από εκείνη τη βραδιά και από όλο αυτό που έγινε τότε. Επαγγελματικά, μετά το Survivor, είχα σαφέστατα πολύ περισσότερες ευκαιρίες» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφερόμενος στο reality επιβίωσης.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το μεγάλο όνειρο της ζωής του, το σωματείο που έχει ιδρύσει, πρόσθεσε: «Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, με κάποιους συνεργάστηκα κιόλας και με κάποιους άλλους απλά τους γνώρισα και είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου πια.

Και μου δόθηκε και η ευκαιρία μέσα από όλο αυτό το βήμα και μέσα από τη αυτή τη δυναμική να μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής που είναι ο “Φύλακας Άγγελος”, το σωματείο που ιδρύσαμε τον Δεκέμβριο, κι έχει να κάνει με την κακοποίηση των παιδιών».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση.

Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ.

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση τώρα από τον σταθμό που έχει το Bachelor, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Έχω κάνει συζητήσεις για δύο άλλα πρότζεκτ, αλλά για μένα θεωρείται κάτι δεδομένο μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές.

Η μία συζήτηση που έχω κάνει είναι για την τηλεόραση και η άλλη για τον κινηματογράφο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.