Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Δόμνα Κουντούρη. Η τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3 μίλησε για το πρόβλημά της με την διπολική διαταραχή.

Αναφέρθηκε στη συναισθηματική απογοήτευση που πυροδότησε τη διπολική διαταραχή, ενώ εξήγησε τι αισθάνεται ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός ψυχωτικού επεισοδίου.

«Δεν είχα σκεφτεί πως κάτι έχω. Μέχρι που έγιναν κάποια γεγονότα και τότε κατάλαβα πως κάτι έχω» είπε αρχικά. «Πάσχω από διπολική διαταραχή αλλά οι γιατροί καθυστέρησαν να κάνουν τη σωστή διάγνωση», είπε αναφέροντας πως στην αρχή οι πρώτες διαγνώσεις έκαναν λόγο για κατάθλιψη.

«Μετά την περιπέτεια μου, δεν με φοβίζουν τα ψυχικά νοσήματα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου» συμπλήρωσε, ενώ παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως «όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου. Ήμουνα στη μανία μου και άκουγα φωνές, είχα αυτό το σύμπτωμα. Μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα πολύ μπαμ και μαζεμένα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.