Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Ερρίκος Πετιλόν στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής. Η περιγραφή του για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε αλλά και για το πώς βγήκε από το δρόμο που τον οδηγούσε στο θάνατο είναι συγκλονιστική.

«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος που κάνω την επαναφορά μου στη ζωή. Είναι το μέρος που με βρήκε και με βοήθησε πολύ, η «Αρωγή». Παράλληλα εκδόθηκε και το βιβλίο μου.

Το βιβλίο μου έχει κοινωνικό μήνυμα και λέει… διαλέγουμε τη ζωή. Αυτό που με κούρασε τα τελευταία 10 χρόνια είναι η διπολική πλευρά που έχω.

Σταματούσα τα φάρμακα της θεραπείας μόνο μου και τότε άρχιζε η κατηφόρα. Ζούσα με τις συνέπειες που είχε η μοναξιά, έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ. Όταν… βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή τελείωσαν οι καλές στιγμές.

Αυτό που θυμάμαι είναι η λύπη, η κατάθλιψη, η ντροπή και η απομόνωση. Το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή ήταν ότι δεν ήθελα να πεθάνω γιατί προς τα εκεί πήγαινα.

Είχα δόξα τω Θεώ πολλές γυναίκες, δεν έχω παράπονο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.