«Με λένε ψυχαναγκαστικό αλλά είμαι απλά πρακτικός» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Παρασκευής.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που τον έφερε στο όριο να κάνει εμετό.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο θέατρο νομίζω ήταν στη Λυσιστράτη στην Επίδαυρο το 2010, σε κάτι γόβες τόσες! Θεώρησα ότι ή θα βγω και θα πεθάνω ή ότι δεν θα βγω διότι θα βγω και θα λιποθυμήσω. Τελικά βγήκα και κατάπια μια τρίχα. Πήγα να κάνω εμετό πάνω στην Επίδαυρο, αλλά το κατάφερα και δεν το έκανα. Πήγε η παράσταση για μένα πολύ χάλια, για τους υπόλοιπους υπέροχα» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε, ο ηθοποιός μίλησε για τα λουλούδια του αλλά και για τον χαρακτηρισμό «ψυχαναγκαστικός».

«Με λένε ψυχαναγκαστικό αλλά είμαι απλά πρακτικός. Μου αρέσει το σπίτι όταν φτάνω το βράδυ να το έχω προετοιμάσει εγώ και κάνω ότι το ξεχνάω και το βρίσκω έτοιμο. Δηλαδή, είναι σαν να είμαι η καμαριέρα μου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τα λουλούδια μου είναι πάντα περιποιημένα, πάντα ποτισμένα, είναι τα pet μου. Τους μιλάω και αντιδρούν. Έχω σώσει φυτό που ήταν ξεραμένο μιλώντας του, το φρόντισα, του είπα ότι θα πάμε καλά μην αγχώνεσαι και τσαπ πέταξε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.