Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεραπεία ζεύγους

«Δεν αρκεί η αγάπη. Αν δεν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι καλά με τον άλλον»


LIFESTYLE
17:24
15/06/2020
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεραπεία ζεύγους
3
loading

Στην κάμερα της εκπομπής «ΦλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργου μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και με αφορμή τις δηλώσεις της Μισέλ Ομπάμα πως κάνουν θεραπεία ζεύγους με τον Μπάρακ Ομπάμα, εξομολογήθηκε πως και εκείνη έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ, αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τη θεραπεία ζεύγους με τον σύζυγο της, Παναγιώτη Πιλαφά και μάλιστα και εκείνος ήθελε να μπει το ζευγάρι σε αυτή τη διαδικασία και της το ζήτησε.

«Ζητούμενο είναι η ενδυνάμωση του καθενός χωριστά και στη συνέχεια η ενδυνάμωση της σχέσης» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη σημειώνοντας, μεταξύ άλλων ότι: «δεν αρκεί η αγάπη. Αν δεν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι καλά με τον άλλον».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Εδώ ο κόσμος …

    Καίγεται ... και κάτι χτενίζεται !

  2. avatar Οι κακες συνθηκες διαβιωσης

    Η έλλειψη χώρου είναι συχνά κύρια αιτία τής ασυμφωνίας στο σπίτι πού μερικές φορές οδηγεί τούς δύσκολους χαρακτήρες σε νευρωτική κατάσταση .Έτσι περιμένοντας το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία τών ονείρων σας ,προσπαθήστε να οργανώνεται το σπιτικό σας βασισμένοι στην εξυπνάδα στην ηρεμία και μέθοδο .Η νευρικότητα ασφαλώς κάνει αδεξιες τις κινήσεις ,αυξάνει την κούραση και μειώνει την απόδοση .Μη συγχεετε ταχύτητα και βία ,δραστηριότητα και διέγερση .Μην είστε από αυτούς πού περιπλέκουν το έργο τους και τη ζωή τών γύρων τους και πού πιστεύουν οτι έχουν κάνει την δουλειά τους ή έχουν εκπληρώσει το κοινωνικό ή οικογενειακό καθήκον τους όταν είναι τσακισμενοι από την κούραση .

  3. avatar Εσείς

    Οι δήθεν διάσημοι του κώλου με τον εαυτό σας Σίγουρα δεν είστε καλά Φαντάσου να δεις τι γίνεται με τους άλλους

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει