Τη Σάντρα Βουτσά φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας στα «Μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη. Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών, για την απώλεια των γονιών της μέσα σε διάστημα 40 ημερών, αλλά και για την κληρονομιά του πατέρα της, στέλνοντας και μία προειδοποίηση.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου…», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν “παγωμένη” με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω».

Για τη σχέση της με τους γονείς της, είπε: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Με τη μητέρα μου κάναμε πολύ ωραία παρέα, αλλά είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι ήταν διάσημοι».

Για την περιουσία του πατέρα του, αλλά και το θέμα της κληρονομιάς του πατέρα της, η Σάντρα Βουτσά ξεκαθάρισε: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό κι έτσι πρέπει. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε, γιατί δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Ο πατέρας μας, μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο: μας έμαθε να δουλεύουμε. Και είμαστε όλες οι αδελφές έτσι».

TAGS