Βαλάντης: Δεν δέχομαι ο Τρύφωνας Σαμαράς να έχει ίδια βαθμολογία με τη Νικολέττα Καρρά

Πώς σχολίασε ο τραγουδιστής την κριτική επιτροπή του J2US


LIFESTYLE
18:45
13/05/2020
Βαλάντης: Δεν δέχομαι ο Τρύφωνας Σαμαράς να έχει ίδια βαθμολογία με τη Νικολέττα Καρρά
1
loading

Ο Βαλάντης αποχώρησε από το J2US και μίλησε τόσο για την αποχώρηση του όσο και για την κριτική επιτροπή του σόου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, ο Βαλάντης, τόνισε πως δέχεται να παίρνει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Νικολέττα Καρρά.

«Εμένα δεν με πτοεί μια κριτική. Φωνητικά, μουσικά, υπήρχαν χειρότερα ζευγάρια. Επειδή είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην εμφάνιση και στον τραγουδιστικό μέρος, εγώ μίλησα μόνο για το μουσικό μέρος που με αφορά. Αν η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, αν δεν άρεσαν οι φάτσες μας και τα ρούχα μας, αυτά οφείλονται σε δικές μας επιλογές ίσως και της παραγωγής, αλλά όλα τα άλλα, μουσικά τουλάχιστον, μπορώ να κρίνω και να καταλάβω.

Όταν οι κριτές λένε “Τρύφωνα μου, μην κάνεις αυτές τις βλακείες, ήρθες εδώ, να είσαι ευχάριστος, να περάσουμε ωραία, αλλά να τραγουδάμε κιόλας”, αυτό είναι το θέμα. Ότι ναι, χρειάζονται και οι ευχάριστοι άνθρωποι, χρειάζονται και οι χαριτωμενιές, αλλά όμως γαλουχούνται και άνθρωποι μέσα από τις κριτικές αυτές.Δεν δέχομαι, μουσικά τουλάχιστον, να έχει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας με τη Νικολέττα ή η Κωνσταντίνα με τη Νικολέττα. Αυτό εξέφρασα, μουσικά πάντα, και γι’ αυτό μίλησα και για τα πτυχία της μουσικής», είπε ο Βαλάντης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Σιγά ρε Σιγά ρε

    Είπε ο σοφός εποχιακός καλλιτέχνης κάτι σαν Τα βλήτα που λέμε που είναι με την εποχή τους

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει