Από τις κουζίνες του MasterChef στο τεχνικό τμήμα του Netflix

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του μαγειρικού διαγωνισμού που εργάζεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα


LIFESTYLE
17:54
13/05/2020
Από τις κουζίνες του MasterChef στο τεχνικό τμήμα του Netflix
loading

Αν και η παραμονή του στο MasterChef 3 ήταν μικρής διάρκειας κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές για τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσιούκαρη ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό πέρσι μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Ο Αλέξανδρος ζει και εργάζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Ολλανδία και πλέον δεν ασχολείται καθόλου με την μαγειρική καθώς ένα ατύχημα στον αυχένα τον ανάγκασε να κλείσει πίσω του τις πόρτες της κουζίνας.

Ο πρώην μάγειρας εργάζεται πλέον για το Netflix και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

«Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια σαν μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες.

Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες.

Το φετινό MasterChef το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Μιλάω με τον Θεοχάρη, έχω μιλήσει με τη Μάρλεν και τον Ηλία και ήξερα από πριν τον Γιώργο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Ολλανδία. Μπήκε και προχώρησε. Το ήξερα ότι θα προχωρήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός μάγειρας. Δούλευε σκληρά και όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, το έλεγε», είπε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει