Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» ανέβηκε στο YouΤube νωρίς το πρωί και προκάλεσε αντιδράσεις σε ανθρώπους της Ορθοδοξίας.

Ο Χρήστος Δάντης ακούγεται να τραγουδάει στο συγκεκριμένο τραγούδι μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε», «κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός» και «αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς».

Οι συγκεκριμένοι στίχοι προκάλεσαν την οργή του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Ζιόμπολα ο οποίος μιλώντας στο eReportaz.gr τόνισε:«Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κου Δάντη».

Ο πατέρας Νεκτάριος συνέχισε απευθυνόμενος στο Χρήστο Δάντη: «Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος. Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν».

Στη συνέχεια, ο πατέρας Νεκτάριος ζήτησε από το Χρήστο Δάντη να αποσύρει το συγκεκριμένο τραγούδι: «Καλώ τον κο Δάντη να ανακαλέσει και οπωσδήποτε να αποσύρει το τραγούδι. Το παράκανε και μηδένισε το δημιουργό του κόσμου. Οπωσδήποτε η Εκκλησία θα αντιδράσει και είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει και όλος ο κόσμος» και προσθέτει: «Μαίνεται η αντίδρασις. Είναι κάτι πρωτάκουστο και λυπάμαι γιατί έχετε μια ηλικία και πέσατε πολύ χαμηλά.Πώς θίγετε κάτι που ο ελληνισμός πιστεύει; Εάν το ελληνικό κράτος διατηρήθηκε και απελευθερώθηκε από τη σκλαβιά το οφείλει στο ότι συμμάχησε με την Ορθοδοξία. Τι είσαι εσύ και πως ξεφύτρωσες; Η θεωρία του Δαρβίνου είναι πλέον ξεπερασμένη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.