Η σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά φαίνεται πως περνάει κρίση. Μπορεί οι δυο τους να συνεργάστηκαν στο Greece’s Next Top Model και να φαινόταν μπροστά στις κάμερες ότι διατηρούν και φιλικές σχέσεις, αυτό όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» του Ant1 και φυσικά ρωτήθηκε και για το συγκεκριμένο unfollow.

Στην αρχή της συζήτησης, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model: «Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα. Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε. Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε ασφαλείς και να τηρούμε και τους κανόνες. Δεν ξέρω να σου πω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει. Δεν έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις με εμένα, τον Δημήτρη και τον Άγγελο. Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί» είπε η παρουσιάστρια.

Ερωτηθείσα αν έχει απογοητευτεί από κάποιους ανθρώπους και συμπεριφορές: «Είναι δύσκολο να απογοητευτώ από ανθρώπους και συμπεριφορές γιατί είμαι δημοκρατικός άνθρωπος. Δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Αυτό με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Δεν έχω δώσει ποτέ μια κακή συμπεριφορά, συναίσθημα, σχόλιο. Όποιος θέλει να το κάνει απέναντί μου δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι δική του επιλογή» απάντησε.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά έμμεσα την ρώτησε για τη κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Έλενα Χριστοπούλου. «Όταν ξαφνικά μια μέρα γίνεσαι θέμα συζήτησης και δεν το έχεις ξεκινήσει εσύ, γίνεσαι θέμα σε εκπομπές και sites…» ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά και η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Ααα, κατάλαβα τι εννοείς. Αυτό δεν μου αρέσει. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί ψέματα δεν θέλω να λέω.

Ξαφνικά ένα ωραίο πρωί να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε “Βίκυ έχει συμβεί αυτό”. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μία αντιπαράθεση στην οποία δεν έχω πάρει ουσιαστικά μέρος, άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση. Εγώ είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. Δεν έχω κάτι κακό να πω.

Από την άλλη, αν κάποιος θέλει στη συγκεκριμένη περίπτωση να με κάνει unfollow, έχει κάθε δικαίωμα γιατί πολύ πιθανό να μη με συμπαθεί. Εγώ δεν μπορώ να νιώσω άσχημα γι’ αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση.

Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε λίγο πιο ζεστή. Δεν σου κρύβω ότι είχαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές και γελάγαμε στα γυρίσματα, αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας. Τώρα, τι έχει προκύψει, για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω ούτε πόνο, ούτε χαιρεκακίες στην καρδιά μου, είμαι μια χαρά με αυτό το πράγμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι καλά και ευτυχισμένη».

TAGS