Η Αμοργός αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των Γάλλων ταξιδιωτών. Γνωστή, όμως, είναι και η αγάπη που τρέφει ο Νίκος Αλιάγας για το νησί, όπου μάλιστα το 2018 είχε βρεθεί στο πανέμορφο νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «50’ inside» για λογαριασμό του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου, TF1.

Σήμερα, που η Γαλλία δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊού, μετρώντας χιλιάδες θύματα ο Νίκος Αλιάγας με ένα βίντεο από το νησί με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, διαδίδει το μήνυμα συμπαράστασης των κατοίκων της Αμοργού προς τους Γάλλους. Γραμμένο στα ελληνικά και στα γαλλικά, το μήνυμα γράφει:

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μία σχέση δυνατή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε δίπλα σας! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φως του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στην Αμοργό μας».

Un peu de ciel bleu d'Amorgos et un message pour la France !

Un peu de ciel bleu d'Amorgos et un message pour la France !??Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας!!Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας—————————————————————-??La France et l'île d' Amorgo en Grèce sont liés depuis longtemps! Chers amis Français, nous partagont votre chagrin et tristesse durant cette crise et malgré la distance géographique soyez sûrs que nous sommes proches de vous et notre amour se renforce par la lumière de la mer Egee et surtout du Grand Bleu qui entoure Amorgo. Nous souhaitons sincèrement à tous nos amis Français du courage pour pouvoir surmonter les traumatismes de cette catastrophe. Une fois que la saison de la pandémie est terminée, nous jouissont de la vie s,ur Amorgos ensemble. Nous vous attendons sur notre petite île charmante pour goûter la vie ici et pour faire la fête [email protected]

Δημοσιεύτηκε από Nikos Aliagas στις Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.