Ριάνα και Τζακ Ντόρσεϊ έκαναν δωρεάν 4,2 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας

Ο αριθμός κρουσμάτων στο Λος Άντζελες έχει αυξηθεί την περίοδο της καραντίνας


LIFESTYLE
3:53
15/04/2020
Ριάνα και Τζακ Ντόρσεϊ έκαναν δωρεάν 4,2 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας
loading

Το Ίδρυμα της Ριάνα, Clara Lionel Foundation (CLF) συνεργάστηκε με τον Τζακ Ντόρσεϊ, διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter και του Square και έκαναν δωρεά 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας στο Ταμείο Δημάρχων του Λος Άντζελες ως βοήθεια στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί κατά την υποχρεωτική αυτοαπομόνωση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η δωρεά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών στέγασης, γευμάτων και παροχής συμβουλευτικής σε θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης και των παιδιών τους, σε μία περίοδο που η πρόσβαση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες είναι δυσκολότερη από ποτέ λόγω των μέτρων αποκλεισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κάθε εβδομάδα στο Λος Άντζελες απορρίπτονται 90 αιτήσεις θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας για διαμονή σε ξενώνες.

Με τη δωρεά της Ριάνα και του Τζακ Ντόρσεϊ άνθρωποι που είναι σε κίνδυνο θα έχουν ασφαλή στέγη και διατροφή για τουλάχιστον 10 εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας και ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter σημείωσαν ότι το Λος Άντζελες δεν είναι η μοναδική πόλη στην οποία καταγράφεται αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, ότι το φαινόμενο παρατηρείται σε όλο τον κόσμο και ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν για την παροχή ασφάλειας στα θύματα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει