Μένουμε Σπίτι: Ο Κώστας Μαρτάκης παραδέχεται πως στην αρχή είχε φρικάρει

«Γκρίνιαζα να βρω χρόνο να ξεκουραστώ, να ‘τος ο χρόνος»


LIFESTYLE
23:20
26/03/2020
Μένουμε Σπίτι: Ο Κώστας Μαρτάκης παραδέχεται πως στην αρχή είχε φρικάρει
2
loading

Ο Κώστας Μαρτάκης ακολουθεί το «Μένουμε Σπίτι» ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού και μίλησε γι’ αυτή του την εμπειρία στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» όπου εμφανίστηκε μέσω skype.

Ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε πως: «ο κορονοϊός είναι φίλος πια, τον έχω συνηθίσει, τα λέμε, κάθομαι σπίτι και βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου. Στην αρχή είχα φρικάρει πάρα πολύ στην ιδέα πως θα κλειστώ μέσα, επειδή δεν θα μπορούσα να δω τους φίλους μου και να κάνω τις δουλειές μου, αλλά νομίζω πως είμαι άνθρωπος που το πήρα σαν break που χρειαζόμουν. Γιατί προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη σεζόν στην Παριζιάνα στο θέατρο Μπρόντγουεϊ και, επειδή γκρίνιαζα να βρω χρόνο να ξεκουραστώ, να ‘τος ο χρόνος!»

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέφερε: «Στέλνω τα μηνύματα μου, ναι. Την πρώτη μέρα, την Δευτέρα, έκανα υπεύθυνη δήλωση. Κατέβασα και εκτύπωσα τη φόρμα αλλά είναι πιο εύκολο το μήνυμα. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και έφυγες».

Χωρίς να χάσει το χαμόγελο του, ο Κώστας Μαρτάκης είπε: «Να πω την αλήθεια είχα κάποια συμπτώματα μυαλού. Δηλαδή και μένα με πιάνει λίγο ο λαιμός και μένα με πιάνουν λίγο τα κόκαλα και γω έχω κάποια ρίγη. Λίγο Κατακουζηνός αλλά δεν έχω τίποτα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι υγιής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ

    ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΙ.... ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ

  2. avatar Ερε

    Βρεγμενη σανιδα να μην αφησεις τιποτα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει