Μιχάλης Μανιάτης: Γιατί αναγκαζόταν να κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομικών

Οι απειλές και ο δάσκαλος Άντονι Χόπκινς


LIFESTYLE
10:15
18/02/2020
Μιχάλης Μανιάτης: Γιατί αναγκαζόταν να κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομικών
loading

Για την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας «Άγγελος» μίλησε χθες στην Ελεωνόρα Μελέτη ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης, που εδώ και καιρό απέχει από την τηλεόραση.

Ο κ. Μανιάτης εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομικών, κάτι που είχε επιβάλλει το υπουργείου Πολιτισμού και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

«Αναγκαστικά συνέβη αυτό. Το επέβαλε το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί δεχόμουν απειλές. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου. Έπαιρναν τηλέφωνα την μητέρα μου, σε μια μονοκατοικία όπου μέναμε, της έλεγαν πως "βλέπουμε τον γιο σου τώρα που είναι στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι". Ήμασταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το τότε 5ο Αστυνομικό Τμήμα για λόγους ασφαλείας» είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως υποδύθηκε τον «Άγγελο» στην ομώνυμη επιτυχία επειδή, πολύ απλά, κανένας άλλος δεν δεχόταν να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Για τον οποίο ρόλο, δε, δέχθηκε βοήθεια μεγάλη από τον Άντονι Χόπκινς.

«Συμπτωματικά εδώ στην Ελλάδα γνωριστήκαμε με τον Άντονι Χόπκινς και με επηρέασε διδάσκοντας με πως να μην είμαι ηθοποιός» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει