Τον αποκλεισμό της από το Tinder καταγγέλλει η 26χρονη Holly Valentine, μοντέλο του Instagram, επειδή, όπως λέει, είναι τόσο όμορφη που οι άνθρωποι με τους οποίους το Tinder την «ταίριαζαν» πίστευαν πως είναι ψεύτικη.

Όπως γράφει η New York Post, η 26χρονη από το Λος Άντζελες άνοιξε λογαριασμό στο Tinder για να έχει την ευκαιρία να γνωρίζει άνδρες ενώ ήταν σε επαγγελματικά ταξίδια.

«Αγόρασα το πιο ακριβό πακέτο, που σου επιτρέπει να αλλάζεις την τοποθεσία σου οπουδήποτε» λέει το μοντέλο με τα 1,2 εκατ. followers στο Instagram. «Τα 86 δολάρια για μία εφαρμογή είναι πολλά! Χρησιμοποίησαν καθαρές φωτογραφίες, τα έκανα όλα όπως έπρεπε, ταίριαξα με μερικούς ανθρώπους» περιγράφει.

Αλλά πριν προλάβει να γίνει η Βαλεντίνα κάποιου, αποκλείστηκε από την εφαρμογή και βομβαρδίστηκε με μηνύματα που έγραφαν πως είναι πολύ όμορφη για να είναι αληθινή.

«Γιατί ένα κορίτσι σαν κι εσένα να είναι στο Tinder;» της έγραφαν. «Πιθανώς δεν είσαι αληθινή».

«Μπορεί και τα μοντέλα να είναι ντροπαλά» απάντησε εκείνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Δεν πρόλαβα να συναντήσω κανέναν ούτε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή» σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν έλαβε ούτε εξήγηση ούτε αποζημίωση.

Παρότι η Valentine επιμένει πως οι φωτογραφίες της στο Tinder ήταν σύμφωνες με τους κανονισμούς, έχει πάντως μοιραστεί αρκετά αισθησιακές φωτογραφίες της με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m going to be going live on @camsoda tonight at 7pm PST / 10pm EST??? I can’t wait to hang out with you live and try on some brand new outfits I bought? Search my username HollyValentine #live #stream #streamer #chillin #sundayfunday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Valentine? (@holly.treats) στις

TAGS