Το δικό του «αντίο» στον καταξιωμένο σχεδιαστή, Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, θέλησε να στείλει ο Άγγελος Μπράτης. Ο επίσης σχεδιαστής και κριτής του GNTM ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου με τον Γιάννη Τσεκλένη και την Σοφία Κοκοσαλάκη η οποία έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή.

«Αντίο Κε. Τσεκλένη… Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθιά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη», γράφει χαρακτηριστικά στη συγκινητική ανάρτησή του ο Άγγελος Μπράτης.

 

View this post on Instagram

 

Αντίο Κε. Τσεκλένη… Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) on

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.