Η πέραση του εκκεντρικού ηθοποιού στο γυναικείο φύλο έχει αγγίξει πλέον θρυλικά επίπεδα, ώρα λοιπόν να θυμηθούμε φωτογραφικά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Έργο καθόλου εύκολο δηλαδή, αν λάβουμε υπόψη τις καραβιές που αποβιβάζονται συνήθως στο κατώφλι της οικίας του!

Γιατί ο δικός μας Chuck μετρά θυελλώδεις δεσμούς και παθιασμένα ειδύλλια, με το κερασάκι στην τούρτα της υπερβολής να είναι η μανία του για γυναίκες που πληρώνονται για τις υπηρεσίες που του προσφέρουν (από πορνοστάρ μέχρι και ιερόδουλες δηλαδή).

Αυτός είναι ο πλεϊμπόι Τσάρλι Σιν, ένας άντρας που γεννήθηκε για να αγαπά τις γυναίκες, όσο κι αν η συμπεριφορά του λέει κάποιες φορές το ακριβώς αντίθετο!

Πριν λοιπόν από το πρόσφατο ντουέτο με τις Rachel Oberlin και Natalie Kenly, ιδού σε ποιες αγκαλιές αφηνόταν ο «μεγάλος»…

Robin Wright (1981-1982)



Ο Chuck έβγαινε με τη μέλλουσα πρώην του Σον Πεν πολύ πριν ακολουθήσει τα βήματά του ο γνωστός ηθοποιός…

Winona Ryder (1986)

Και πάλι μπροστά από την εποχή του ο Chuck, «ανακάλυψε» τη Ryder πολύ πριν τη μάθει ο υπόλοιπος κόσμος…

Kelly Preston (1987-1990)

Οι δυο τους έφτασαν μέχρι τον αρραβώνα, μετά την πυροβόλησε βέβαια ο Σιν (κατά λάθος!) στο χέρι και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Cathy St. George (1988-1989)

Η πρώτη εισβολή του Τσάρλι στον μαγευτικό κόσμο των αστέρων των αισθησιακών ταινιών! Η St. George ήταν παράλληλα και Playmate του Αυγούστου 1982…

Tracy Richman (1989-1991)

Και πάλι πρόλαβε τις εξελίξεις ο Chuck, κυκλοφορώντας τη τουλάχιστον έναν χρόνο πριν από τον Τζακ Νίκολσον!

Ginger Lynn Allen (1990-1996)



Ο πάντα αναποφάσιστος στον έρωτα Σιν φαίνεται να κατέληξε στον τύπο των γυναικών που θα έκλεβαν πλέον την καρδιά του: μόνο πορνοστάρ!

Stephanie Seymour (1992)

Σε ένα μικρό διάλειμμα από τις σταρ των «ροζ» ταινιών, ο Σιν έκανε πέτρα την καρδιά του και δέχτηκε στο πλευρό του το γνωστό μοντέλο. Πιθανότατα επειδή είχε κάνει ήδη γυμνή φωτογράφιση!

Heather Hunter (1994)

Επιστροφή ολοταχώς στα χωράφια της πορνογραφίας!

Donna Peele (1995-1996)

Για άγνωστο λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μοντέλο αποδέχτηκε την πρόταση γάμου του Σιν και οι δυο τους ανέβηκαν πράγματι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόνο που θα γκρεμοτσακίζονταν στο κατέβασμα!

Brittany Ashland (1996-1997)

Σε κάποιο σημείο του δεσμού τους, εκείνη του επιτέθηκε με ένα πιρούνι, ενώ κατόπιν τον μήνυσε για σωματική κακοποίηση. Πώς να μην πάρει τέλος ο μεγάλος έρωτας;

Tabitha Stevens (1997)

Όταν ο Τσάρλι «χτυπά» έξω από τον κυνηγότοπο της πορνογραφίας, το πράγμα δεν πάει καθόλου καλά. Γι’ αυτό και επέστρεψε στον αισθησιακό κινηματογράφο για την επόμενη καλή του…

Summer Altice (1999-2000)

Playmate του μήνα «Αύγουστος του 2000»…

Denise Richards (2001-2006)

Όλοι ξέρουμε καλά πώς τελείωσε αυτή η σχέση…

Brooke Mueller (2006-2009)

Κι αυτή επίσης!

Capri Anderson (2010)

Θυμάστε όταν ο Τσάρλι βρέθηκε μεθυσμένος, γυμνός και με μια συνοδό πολυτελείας κλειδωμένη στην ντουλάπα του δωματίου του; Ε, αυτή ήταν η Capri!

Kacey Jordan (2011)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σιν την πλήρωσε κάπου 30.000 δολάρια για να περάσει δυο μέρες μαζί του…

Bree Olson & Natalie Kenly (2011)

Οι τωρινές «Θεές» του…

Λιγότερο γνωστά και σημαντικά ειδύλλια

Επειδή θα χρειαζόμασταν μήνες κυριολεκτικά για να καταγράψουμε τις γυναίκες της ζωής του βασιλιά-γυναικά, ας δούμε μερικές ακόμα σε… τίτλους: Cathy Barry, Tamara Beckwith, Ashley Dupre, Heidi Fleiss, Stacy Fuson, Chloe Jones, Melanie Rios, Dominique Simone, Teri Starr, Natasha Terry κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.