Εξαιρετικά άβολος φαίνεται πως ήταν ο τελικός για τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι την είδαμε με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή.

«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει η ιστορία, αλλά… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω, πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτός και το έχει αποδείξει. Το δαχτυλίδι είναι ένα δώρο υποστήριξης και αγάπης. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου και αυτός στην καριέρα του πάρα πολύ δυνατά, είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι να “χτιστούμε” ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει στήριξη τους ενός για τον άλλον. Δεν είμαστε πια μαζί» είπε μιλώντας στην Τζώρτζια Γεωργίου από τη «Φωλιά των Κου Κου».

«Αυτή τη στιγμή έχω στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο, αυτό είναι προς το παρόν για μένα η προτεραιότητά μου. Ήταν δική μου επιλογή. Ο Γιάννης καταλαβαίνει τη θέση μου, ότι η καριέρα μου βρίσκεται σε άνθηση, οπότε έκανε ένα βήμα πίσω. Το κατανόησε» είπε.

Καλεσμένη, σήμερα, στην εκπομπή η Κάτια Ταραμπάνκο είπε για τον χωρισμό: «Υπάρχει μια αγάπη και μια στήριξη. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω τόση ενέργεια σε έναν άνθρωπο και είναι εγωιστικό να τον κρατάω χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω. Θεωρώ ότι ο Γιάννης βλέποντας το επεισόδιο θα έκανε τα σχόλιά του, οπότε ήταν σαν να τον άκουγα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.