Λένι Κράβιτζ: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο και το τραγούδι για την διαφορετικότητα

«Το βίντεο "Here to Love" είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς»


LIFESTYLE
11:18
11/12/2019
Λένι Κράβιτζ: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο και το τραγούδι για την διαφορετικότητα
1
loading

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Λένι Κράβιτζ καλεί σε ενότητα στο νέο του μουσικό βίντεο «Here to Love».

Ο Κράβιτζ σκηνοθέτησε το ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φυλών, θρησκειών να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πλάνο.

Το βίντεο κλείνει με όλους τους συμμετέχοντες να έρχονται κοντά με διάφορους τρόπους, από χειραψίες έως αγκαλιές.

Ο Λένι Κράβιτζ στην πραγματικότητα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο με το μουσικό βίντεο, το οποίο γύρισε σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων #FightRacism.

«Το βίντεο "Here to Love" είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς, δείχνει τις όμορφες διαφορές μας και εξυμνεί τη μοναδικότητά μας» ανέφερε ο τραγουδιστής σε ανακοίνωσή του.

Το τραγούδι «Here to Love» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του τραγουδιστή «Raise Vibration» του 2018. Πλέον όμως αποτελεί το τραγούδι της καμπάνιας #FightRacism των Ηνωμένων Εθνών που θα ξεκινήσει το 2020.

Το μήνυμα του βίντεο είναι ότι το μαύρο ή το λευκό δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία σε έναν κόσμο που πραγματικά χρειάζεται να κοιτάξει πέρα από εμφάνιση και χρώμα του δέρματος και ότι για την πρόοδο του πλανήτη χρειάζεται ενότητα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar noway..

    Ξενοφοβία, ρατσισμός και διακρίσεις. Σίγουρα όλα καταδικαστέα.
    Όπως όμως και το άλλο άκρο στο οποίο ζούμε εμείς και που αυτές οι λέξεις είναι για εμάς απλά ταμπέλες για να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι υπομένοντας τον αφανισμό μας.
    Όποιος το σηκώσει είναι ρατσιστής, φασίστας, ομοφοβικός, ξενοφοβικός και άλλα πολλά μέχρι να ξανασκύψει υπό το φόβο της χλεύης των πολλών.
    Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει