Ο φονικός σεισμός στην Αλβανία έχει «σηκώσει» ένα κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ελλάδα, προς τους σεισμόπληκτους της γειτονικής χώρας. Ο Sin Boy, ο οποίος είναι από την Αλβανία από την Τρίτη δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram μηνύματα υποστήριξης και αλληλεγγύης, κάνοντας έκκληση για βοήθεια στους followers του.

Μάλιστα, ο ράπερ του «Mama» καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να συνεισφέρουν οικονομικά για να στηρίξουν τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία.

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί.

Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», γράφει χαρακτηριστικά ο Sin Boy, σε μία από τις αναρτήσεις του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.