Ημέρα για την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών η σημερινή και αρκετοί επώνυμοι της showbiz ρωτήθηκαν για το θέμα, έστειλαν το μήνυμα τους ή ανέφεραν περιστατικά με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωπη.

Η Σάσα Σταμάτη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open ρωτήθηκε για το αν έχει βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιο περιστατικό βίας.

Η δημοσιογράφος, εξομολογήθηκε στην τηλεοπτική κάμερα, δυο άγνωστα περιστατικά που έχει βιώσει όσο δούλευε στις πρωινές εκπομπές.

«Έχω ζήσει δύο περιστατικά βίας, θυμάμαι το ένα έντονα και ανατριχιάζω. Ήταν στο Mega. Ήμουν στο μακιγιάζ, ο στιλίστας μού είχε πει την προηγούμενη μέρα να βάλω ένα μπλουζάκι, το φοράω, τελικά δεν μου έκανε και έβαλα ένα πουκάμισο. Την ώρα που με έβαφε η κοπέλα, έρχεται, αρχίζει να τρέμει, με τραβάει από τον λαιμό, μου λέει γιατί έβαλες αυτό το πουκάμισο και αρχίζει και με χτυπάει πολύ έντονα στον ώμο. Τα ‘χασα!» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.