Αυτές τις ημέρες θα αρχίσουν να συντάσσονται οι λίστες με τα αντικείμενα του πόθου που θα θέλαμε να αποκτήσουμε στις γιορτές. Οι λίστες αυτές είναι γνωστές και με άλλα ονόματα όπως: «γράμμα στον Αη Βασίλη» ή «Χριστουγεννιάτικο bucketlist». Όπως και να το ονομάζετε, αυτές τις γιορτές, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά, με δώρα εμπειρίας ζωής, προς τους δικούς σας, αλλά και προς τον εαυτό σας, όπως μόνο το Baladeur.gr ξέρει να κάνει, εδώ και 15 χρόνια.

Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα των αγαπημένων σας και να τους χαρίσετε πολύτιμες εμπειρίες.

Βοηθήστε τους να ζήσουν το όνειρό τους, με λίγη μαγεία, από το Baladeur.gr:

  • Αν ξέρετε κάποιον που είναι παθιασμένος με την οδήγηση SuperCars και βλέπει στα όνειρά του πως οδηγεί μία Ferrari, ή θα έδινε την ψυχή του για να πιλοτάρει αεροπλάνο,

  • Αν εσείς και η παρέα σας, είστε άνθρωποι της περιπέτειας, της δράσης και  της φύσης, μπορείτε να ζήσετε, υπέροχες εμπειρίες ιππασίας, rafting, ξιφασκίας, παραπέντε και εκατοντάδες άλλα ευφάνταστα πακέτα δραστηριοτήτων, σε τιμές που ξεκινούν από 10€.
  • Αν πάλι είστε άνθρωποι των εκπλήξεων και θέλετε να προσφέρετε στον ή στην αγαπημένη σας ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο, όταν δεν το περιμένει ή μία σαββατοκυριακάτικη απόδραση, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ή να προσφέρετε την απόλαυση και τη χαλάρωση ενός spa.

  • Αν θέλετε να προσφέρετε εταιρικά δώρα, όπως έχουν κάνει ήδη μεγάλες εταιρείες, δώρα γάμου, ή δώρα κληρώσεων, που θα αφήσουν εποχή.

Όλα τα δώρα εμπειρίας είναι με τη μορφή giftvouchers (σαν ανοικτά «εισιτήρια»), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης.

Τα παραλαμβάνετε εύκολα και γρήγορα, οn-line ή και από το φυσικό κατάστημα Baladeur σε συσκευασία δώρου ή ακόμα και στο e-mail σας, με δικαίωμα αλλαγής για κάποια άλλη δραστηριότητα!

Φέτος στις γιορτές, κλέψτε τις εντυπώσεις όλων, με Βaladeur «στο μανίκι».

Φυσικό κατάστημα: Δημητρίου Γούναρη 19, Άνω Γλυφάδα

Ηλεκτρονικό κατάστημα: baladeur.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.