Στην ελληνική showbiz πολλοί είναι οι έρωτες εκείνοι που άνθισαν, αλλά δεν κατάφεραν να μακροημερεύσουν. Και ξεχάστηκαν στο βάθος του χρόνου. Ένας από αυτούς ήταν και ο έρωτας που έζησε η Ναταλία Γερμανού με τον Απόστολο Γκλέτσο, πριν πολλά χρόνια.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι πίσω το μακρινό 1995, όταν ο ηθοποιός ήταν στο πικ της καριέρας του, αλλά κι ένας από τους πιο ποθητούς άνδρες της εποχής. Η σχέση τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ, μόνο τέσσερις μήνες. Αλλά μέχρι και σήμερα έχουν καλές σχέσεις και ουκ ολίγες φορές, ο Γκλέτσος έχει πάει ως καλεσμένος στις εκπομπές που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Άλλωστε, η ίδια έχει μιλήσει για τη σχέση τους, μέσα από την εκπομπή της. «Είναι από τους πιο εντάξει, από τα καλύτερα παιδιά που έχω κάνει σχέση, από τα πιο σωστά παλικάρια. Έχει και τρομερή πλάκα. Όσο πρόλαβα να τον ζήσω, πολύ τον ζήλευα. Αλλά δεν πρόλαβα και πολύ, ήταν λίγο σύντομο. Γι’ αυτό και αγαπηθήκαμε έτσι», είχε δηλώσει κάποια στιγμή η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, έχει παραδεχθεί πως τον ζήλευε πολύ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.