Ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ART.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία του αυτή αλλά και στα καλύτερα μπουζούκια που έχει πάει.

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το τιμώμενο πρόσωπο της έκθεσης φέτος. Αλλά αυτό συνδυάζεται και με την πρώτη μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεν είχα καταφέρει να έρθω» ανέφερε ο Μπίλι Ζέιν για την επίσκεψη του αυτή στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στο ελληνικό DNA του και πότε αυτό… ξύπνησε μέσα του, ο ηθοποιός είπε: «Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός! Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, στα δεκαεπτά μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό μίλησε κατευθείαν μέσα μου. Ένοιωσα ότι γειώθηκα και ξύπνησε μέσα μου το DNA».

Ο Μπίλι Ζέιν επισκέφθηκε και τα μπουζούκια όμως και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στη νυχτερινή του διασκέδαση.

«Ήταν καταπληκτικά! Φυσικά πήγα στα μπουζούκια και ήταν τα καλύτερα που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός, ήταν πραγματικός διασκεδαστής. Καταπληκτική φωνή και η σύνδεση του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού» είπε ο Μπίλι Ζέιν.

TAGS