Πάτρικ Στιούαρτ: Ο πρωταγωνιστής του Star Trek αισθάνεται «ντροπή» για το Brexit

«Θέλω να γνωρίζετε ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση»


LIFESTYLE
1:35
18/11/2019
Πάτρικ Στιούαρτ: Ο πρωταγωνιστής του Star Trek αισθάνεται «ντροπή» για το Brexit
2
loading

Ο Πάτρικ Στιούαρτ μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με το Brexit κατά τη διάρκεια συζήτησης, λέγοντας ότι αισθάνεται «ντροπή» για την υπό εξέλιξη διαδικασία. Ο διάσημος ηθοποιός συμμετείχε σε συζήτηση στο Comic Con στη Γαλλία για να προωθήσει τη νέα αμερικανική web σειρά «Star Trek: Picard».

«Τα τελευταία 35 χρόνια είμαι τόσο υπερήφανος που ανήκω σε μια χώρα που ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ντρέπομαι να σταθώ εδώ μπροστά σας, αντιπροσωπεύοντας μια χώρα που επιδιώκει να σπάσει αυτό τον ανεκτίμητο δεσμό» τονίζει ο Πάτρικ Στιούαρτ. «Θέλω να γνωρίζετε ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» επισημαίνει.

«Το τείχος του Βερολίνου κατέρρευσε. Η Σοβιετική Ένωση τερμάτισε την κυριαρχία και τον έλεγχό της σε τόσα πολλά κράτη. Το απαρτχάιντ τερματίστηκε στη Νότια Αφρική. Η συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής έφερε μαζί τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος αυτού του κινήματος και είναι ντροπή που τα άτομα στη χώρα μου προσπαθούν να το χωρίσουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κάνει γνωστά τα συναισθήματά του για το Brexit. Τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον Independent, είπε ότι συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία κατά της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα ήταν ανέντιμο να μην συμμετέχουμε σε μια τέτοια ιστορία, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν όχι μόνο να βελτιώσουν την κοινωνία, αλλά και να σώσουν την κοινωνία, και χρειαζόμαστε να τη σώσουμε τώρα. Είμαι πολύ ανήσυχος, ανησυχώ, για να μην πω πραγματικά φοβάμαι για αυτό που πραγματικά θα βγει από αυτό» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ακούτε

    Ζωα που υπάρχουν και σωστά σκεφτωμενοι άγγλοι

    1. avatar Social Distortion.

      Cpt Jean-Luc Picard is french!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει