Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Ντάνος αποχαιρέτισε το αγαπημένο του πρόσωπο με απόσπασμα από το βιβλίο του


LIFESTYLE
14:13
11/11/2019
Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
1
loading

Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς έφυγε από τη ζωή η αδελφή του πατέρα του. Ο Ντάνος είχε μεγάλη αδυναμία στη θεία του Τζούλη και θέλησε να την αποχαιρετίσει και μέσω Instagram ανεβάζοντας στο λογαριασμό του ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, όπου περιγράφει τη σχέση που είχαν και πώς περνούσαν τα καλοκαίρια που εκείνη τους επισκεπτόταν στη Σκιάθο.

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…», ξεκινάει το μήνυμά του και συνεχίζει με το απόσπασμα από το βιβλίο: «Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο». [Απόσπασμα από το βιβλίο μου].

Το συγκινητικό μήνυμα το συνόδευσε με μία τρυφερή φωτογραφία του ίδιου όταν ήταν παιδί με τη θεία του.

 

View this post on Instagram

 

Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία... ... ... ... ''Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο''. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου] #danoslife

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΧΡΗΣΤΟΣ1985

    ότι διάβασα μόλις απόσπασμα από το βιβλίο του Ντάνου με ξεπερνά.χαχα εκστατικά χαχα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει