Γιατί ο Κάνιε Γουέστ «υποφέρει σαν τον Ιησού»

Ο ράπερ έκανε ειδική μνεία στους παντρεμένους


LIFESTYLE
8:58
30/10/2019
Γιατί ο Κάνιε Γουέστ «υποφέρει σαν τον Ιησού»
loading

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Κάνιε Γουέστ ότι «υποφέρει όπως ο Ιησούς». Ο λόγος; Οι πιπεράτες αναρτήσεις στα social media.

Μιλώντας στο Beats 1 της Apple Music ο Γουέστ, είναι παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν, καταφέρθηκε και κατά των εφαρμογών που δίνουν τέτοιες δυνατότητες στις γυναίκες σημειώνοντας ότι αν αυτές δεν υπήρχαν τότε «αυτές οι φωτογραφίες δεν θα είχαν δημοσιευτεί».

«Υποφέρω - και το εκτιμώ ότι υποφέρω γιατί έτσι μπορούμε να νιώσουμε λίγο όπως ένιωσε ο Ιησούς όταν υπέφερε, αλλά τα social media με κάνουν να υποφέρω» είπε ο ράπερ.

«Υποφέρω και με το να φωνάζω δυνατά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παντρεμένους που υποφέρουν με τον ίδιο τρόπο και θα είναι χαρούμενοι που με ακούνε να λέω "ναι, κι εγώ υποφέρω"» συμπλήρωσε.

Όσο για το γιατί κάνει ειδική μνεία στους παντρεμένους ο Γουέστ εξήγησε «γιατί τα social media σπρώχνουν τις γυναίκες να δημοσιεύουν περιεχόμενο που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το έκαναν».

Στην ίδια συνέντευξη, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κάνιε Γουέστ ρωτήθηκε και για τον εθισμό του στο σεξ, τον οποίο πρόσφατα εξομολογήθηκε, με τον ίδιο να απαντά ότι «παλεύω με αυτό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει