Η Κιμ Καρντάσιαν βαφτίστηκε σε εκκλησία στην Αρμενία

«Νιώθω ευλογημένη»


LIFESTYLE
10:11
11/10/2019
Η Κιμ Καρντάσιαν βαφτίστηκε σε εκκλησία στην Αρμενία
18
loading

H Κιμ Καρντάσιαν βαφτίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία και το αποκάλυψε μέσω των social media.

«Αρμενία σε ευχαριστώ για αυτό το αξέχαστο ταξίδι. Νιώθω ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα παιδιά μου στην εκκλησία της Παναγίας, στον κεντρικό καθεδρικό ναό της Αρμενίας που χτίστηκε το 303 μ.Χ.» έγραψε η τηλεπερσονά.

Δίπλα στην Καρντάσιαν σε κάποιες από τις φωτογραφίες φαίνεται και η μεγαλύτερη κόρη της, Νορθ.

Η Νορθ είχε βαφτιστεί σε ηλικία 22 μηνών στην Ιερουσαλήμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???????? ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

18
σχόλια
 1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/7) Πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον Λόγο του Θεού νομίζουν ότι κάποιος γίνεται χριστιανός αν βαφτιστεί στο νερό. Όμως η Αγία Γραφή και ο Ιησούς Χριστός δεν μας διδάσκουν κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα η εντολη του ίδιου του Ιησού Χριστού , που είναι ο ιδρυτής και ο θεμελιωτής της χριστιανικής πίστης σχετικά με το βάφτισμα στο νερό είναι η εξής [15 Και τους είπε: Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο, και κηρύξτε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση. 16 Όποιος πιστέψει και βαπτιστεί, θα σωθεί· όποιος, όμως, απιστήσει, θα κατακριθεί.] Κατά Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-16.
  Σύμφωνα με τα λόγια του Ιησού Χριστού η προυπόθεση για να βαφτιστεί κάποιος είναι πρώτα να πιστέψει κάποιος στον αναστημένο Ιησού Χριστό και στο Ευαγγέλιο που μας κήρυξε και μετά να ομολογήσει την πίστη του αυτή δημόσια και να βαφτιστεί. Αυτό λέει και το «σύμβολο της πίστεως» που το γράψανε οι πρώτοι χριστιανοί που ήταν πιο κοντά στην πρώτη εκκλησία και στην αληθινή πίστη , δηλαδή ο άνθρωπος που έρχεται να βαφτιστεί δηλώνει [ ομολογώ εν βάπτισμα σε άφεση αμαρτιών]. Που σημαίνει ότι ο ίδιος ο άνθρωπος ομολογεί πίστη πριν βαφτιστεί. Όμως οι παπάδες των διάφορων θρησκειών δεν σέβονται ούτε την εντολή του Ιησού Χριστού σχετικά με το βάφτισμα ούτε την ελευθερία του ανθρώπου (που ο ίδιος ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο) και βαφτίζουν τα νήπια με το ζότι για να τα κάνουν οπαδούς της δικής τους θρησκείας.

 2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/7)Θέλω να πω πως το νηπιοβάπτισμα που επιβάλουν οι παπάδες είναι εκτός της Αγίας Γραφής και είναι παράνομο και ηθικά άκυρο ενώπιων του Θεού της Αγίας Γραφής, γι αυτό και όσοι έχουν υποστεί νηπιοβάπτισμα είναι στην πραγματικότητα ¨αβάπτιστοι¨ σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού Χριστού και γι αυτό αν κάποιος άνθρωπος έχιε πιστέψει σαν ενήλικας στον Ιησού Χριστό θα πρέπει να βρει μια αληθινή χριστιανική εκκλησία που κηρύτει την Αγία Γραφή και το αληθινό θέλημα του Θεού και να βαφτιστεί.
  Οι αληθινοί χριστιανοί , που αγαπόυν τον Ιησού Χριστό και σεβονται τον Λόγο του την Αγία Γραφή δεν θα βαφτίσουν ένα νήπιο και χωρίς την θέληση του, όσα εκατομμύρια και αν τους δώσεις. Οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού όμως όχι μόνο έχουν εφεύρει το νηπιοβάπτισμα και το έχουν επιβάλει με τον τρόπο τους στους ανθρώπους αλλά ζητάνε και χρήματα από πάνω για να κάνουν κάτι που η πρώτη εκκλησία το έκανε δωρεάν καθώς και η εντολή του Ιησού Χριστού για τα απράγματα του Θεού είναι [δωρεάν πήρατε, δωρεάν δώστε ] Ματθαίος Ευαγγέλιο 10:8.

 3. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/7) Ο άνθρωπος πρώτα πρέπει να ακούσει το Ευαγγέλιο, να πιστέψει , να μην ντρέπεται να ομολογήσει ότι δέχτηκε τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Κύριο και Σωτήρα και μετά να βαφτιστεί. Αυτή είναι η σωστή σειρά που μας διδάσκει ο Λόγος του Θεού [35 Και ο Φίλιππος, ανοίγοντας το στόμα του, και αρχίζοντας από τούτη τη γραφή ευαγγελίστηκε σ\' αυτόν τον Ιησού. 36 Και καθώς εξακολουθούσαν τον δρόμο, ήρθαν σε κάποιον τόπο με νερό· και ο ευνούχος λέει: Δες, νερό· τι με εμποδίζει να βαπτιστώ; 37 Και ο Φίλιππος είπε: Αν πιστεύεις με όλη σου την καρδιά, μπορείς. Και αποκρινόμενος είπε: Πιστεύω ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός τού Θεού. 38 Και πρόσταξε να σταθεί η άμαξα· και κατέβηκαν και οι δύο στο νερό, ο Φίλιππος και ο ευνούχος· και τον βάπτισε. 39 Και όταν ανέβηκαν από το νερό, το Πνεύμα τού Κυρίου άρπαξε τον Φίλιππο, και ο ευνούχος δεν τον είδε πλέον, αλλά πορευόταν τον δρόμο του χαίροντας] Πράξεις των αποστόλων 8:35-39.

 4. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (4/7) Αρα δεν σώζει το να βαφτιστεί κάποιος στο νερό αλλά το βάφτισμα που ακολουθεί την αληθινή μετάνοια και την πίστη στο Ευαγγέλιο. Αυτό είπε και ο απόστολος Πέτρος όταν οι άνθρωποι των ρώτησαν τι να κάνουν για να σωθούν [ 36 Ας ξέρει, λοιπόν, ο Ισραήλ με βεβαιότητα, ότι, ο Θεός έκανε Κύριο και Χριστό, τούτον τον Ιησού, τον οποίο εσείς σταυρώσατε. 37 Και όταν τα άκουσαν αυτά, η καρδιά τους ήρθε σε κατάνυξη, και είπαν στον Πέτρο και στους υπόλοιπους αποστόλους: Τι πρέπει να κάνουμε, άνδρες αδελφοί; 38 Και ο Πέτρος είπε σ\' αυτούς: Να μετανοήσετε, και κάθε ένας από σας να βαπτιστεί στο όνομα του Ιησού Χριστού, σε άφεση αμαρτιών· και θα λάβετε τη δωρεά τού Αγίου Πνεύματος· 39 επειδή, η υπόσχεση είναι προς εσάς και προς τα παιδιά σας, και προς όλους εκείνους που είναι μακριά, όσους θα προσκαλέσει ο Κύριος ο Θεός μας. 40 Και με άλλα πολλά λόγια διαμαρτυρόταν και πρότρεπε, λέγοντας: Να σωθείτε από τούτη τη διεστραμμένη γενεά.] Πράξεις των αποστόλων 2:36-40.

 5. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (5/7) Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος πρέπει να μετανοήσει πραγματικά. Μετάνοια σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού Χριστού είναι να βρεις όποιον αδίκησες ή σκανδάλισες και να του ζητήσεις συγνώμη και αν τον αδίκησεις οικονομικά να του δώσεις πίσω όλα τα κλεμμένα ( Δες την ιστορία με τον τελώνη Ζακχαίο στο Λουκά Ευαγγέλιο 19:1-10) . Αν δεν επανορθώσεις όλους όσους αδίκησες τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις μετανοήσει πραγματικά , ούτε έχεις πιστέψει στον Ιησού Χριστό και στο Ευαγγέλιο και απλά κάνεις μια θρησκευτική τελετή , νομίζοντας ότι θα ξεγελάσεις τον Θεό και θα σε δέχτεί στην αιώνια βασιλεία Του (= παράδεισο).
  Επίσης όταν κάποιος βαπτίζεται στο νερό είναι μια υπόσχεση στο Θεό ΄τοι πεθαίνει για την αμαρτία και ότι από εδώ και πέρα θα ζήσει μια νεά και άγια ζωή με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος και σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Αν ο άνθρωπος συνεχίσει να κάνει τις ίδιες αμαρτίες όχι μόνο δεν θ αλάβει αιώνια ζωή αλλά η τιμωρία του θα είναι και μεγαλύτερη γιατί προσπάθησε να εμπαίξει τον Θεό.
  Η Αγία Γραφή μας λέει πως και ο μεγαλύτερος αμαρτωλός μπορεί να σωθεί μετανοήσει πραγματικά , πιστέψει στον Ιησού Χριστό και στην ανάσταση Του και αφήσει τον Ιησού Χριστό να τον καθαρίσει με το άγιο του αίμα και να τον αγιάσει με το Αγιο του Πνεύμα.
  Μακαρι και αυτή η γνωστή ηθοποιός να δείξει μια τέτοια αληθινή πίστη και μετάνοια γιατί η Αγία Γραφή μας λέει πως [Ούτω, σας λέγω, χαρά γίνεται ενώπιον των αγγέλων του Θεού διά ένα αμαρτωλόν μετανοούντα.] Λουκά Ευαγγέλιο 15:10.

 6. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (6/7) Ας δούμε τι μας λεει η Αγία Γραφή σχετικά με την ελπίδα της σωτηρίας που ήρθε να δώσει ο Ιησούς Χριστός και στους μεγαλύτερους αμαρτωλούς [9 Ή, δεν ξέρετε ότι οι άδικοι δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία τού Θεού; Μη πλανιέστε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε κίναιδοι ούτε αρσενοκοίτες 10 ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες ούτε μέθυσοι ούτε κακολόγοι ούτε άρπαγες δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία τού Θεού. 11 Και μερικοί υπήρξατε τέτοιοι· αλλά λουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε, στο όνομα του Κυρίου Ιησού, και με το Πνεύμα τού Θεού μας.
  12 Όλα είναι στην εξουσία μου, όμως όλα δεν συμφέρουν· όλα είναι στην εξουσία μου, αλλά εγώ δεν θα εξουσιαστώ από τίποτε. 13 Τα φαγητά είναι για την κοιλιά, και η κοιλιά για τα φαγητά· όμως, ο Θεός κι αυτή κι αυτά θα τα καταργήσει· το σώμα, πάντως, δεν είναι για την πορνεία, αλλά για τον Κύριο, και ο Κύριος για το σώμα· 14 ο δε Θεός και τον Κύριο ανέστησε, κι εμάς θα αναστήσει με τη δύναμή του.
  15 Δεν ξέρετε ότι τα σώματά σας είναι μέλη τού Χριστού; Να πάρω, λοιπόν, τα μέλη τού Χριστού, και να τα κάνω μέλη πόρνης; Μη γένοιτο! 16 Ή, δεν ξέρετε ότι εκείνος που προσκολλάται με την πόρνη, είναι ένα σώμα; Επειδή, λέει: «Θα είναι οι δύο σε μία σάρκα». 17 Όποιος, όμως, προσκολλάται με τον Κύριο είναι ένα πνεύμα. 18 Φεύγετε την πορνεία· κάθε αμάρτημα που θα έκανε ο άνθρωπος, είναι έξω από το σώμα· εκείνος, όμως, που πορνεύει αμαρτάνει στο ίδιο του το σώμα.] Α’ Κορινθίους 6:9-17

 7. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (7/7) Αρα η σωτηρία είναι δυνατή για όλους αλλά δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να μετανοήσουν πραγματικά και να ακολουθήσουν τον Ιησού Χριστό και την διδασκαλία Του. Γι αυτό και οι άνθρωποι έχουν κάνει θρησκείες και θρησκευτικές τελετές που τους λένε ευχάριστα πράγματα και τους γαργαλάνε στα αυτιά. Όμως τέτοιες εκκλησίες και τέτοιοι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού δεν μπορούν να σώσουν τον άνθρωπο από τις αμαρτίες του και όσοι ασχολούνται με ψεύτικες διδασκαλίες ανθρώπων χάνουν τον χρόνο τους και μαζι με αυτό θ αχάσουν και την ψυχή τους.
  Γι αυτό μελετήστε σήμερα τον λόγο του Θεού , την Αγία Γραφή για να μάθετε για την σωτηρία σας, πιστέψτε στο μήνυμα του Ευαγγελίου και στο Χριστό για να σωθείτε αιώνια και εφαρμόστε τα λόγια του Ιησού Χριστού για να γίνεται άγιοι και να είστε αιώνια με τον Ιησού Χριστό, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον ουρανό.

 8. avatar ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ

  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ !

  1. avatar Μονοφυσιτες είναι

   Και βαπτίζονται αλλά δεν παίρνουν χρίσμα και δεν βάζουν Άγιο Μύρο

   1. avatar Αγρυπνείτε Γιατί δεν ξέρετε ποια μέρα θα έρθει ο Κύριος σας

    Πουθενά στη γραφή δεν λέει σε όλη τη γραφή οτι οταν βαπτίστηκε ο Χριστός η βάφτιζαν οι Απόστολοι ότι τους βάζανε νερό και λάδι Το μόνο που λέει για λάδι είναι όταν είναι κάποιος άρρωστος να πηγαίνουν η αδερφή στο σπίτι του και να κάνουν προσευχή για να γίνει καλά και να τον λαδώνουν πουθενά στη γραφή δεν μιλάνε να πηγαίνουν οι ιερείς και να κάνουν ευχέλαιο από εκεί το πήρανε και το κάνουνε ανοίξτε τα μάτια σας διαβάστε τη γραφή να σωθείτε

 9. avatar Μου διαβασε και για το Echmiatzin

  Και αν ήξερε που πέφτει να μου τρυπησετε την μύτη Πανέμορφη περιοχή και Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος μέσα στην χλιδή ενώ κόσμος ζητιανεύει για ένα κομμάτι ψωμί

 10. avatar Feeling Blessed at Armenia

  ωραίες και αυθόρμητες φωτογραφίες

 11. avatar Δν κάνουμε μπουλινγκ

  Μπράβο στην Κιμ...κάλιο αργά παρά ποτέ....αν και πλούσια είναι από τις λίγες που καταλαβαίνουν την θρησκεία μας...

 12. avatar Φούφουτος.

  Νονό δεν είχε?

 13. avatar Σουρεαλιστική εικόνα.

  Καντήλια με φόντο τα οπίσθια της Κιμ.
  Προφανώς θα βαφτίστηκε Μαρία Μακαρένα.

 14. avatar BLESSED

  Να υποθέσω οτι βαφτίστηκε σε κολυμπήθρα όπως τη γέννησε η μαμά της? Ο ιερέας που τη βάφτισε είναι ακόμη ιερέας η πέταξε τα ράσα?

  1. avatar τριαλαρο

   τους μεγάλους σε ηλικία τους βαφτίζουν συνήθως με λευκό χιτώνα και να λουζεσαι. Δεν είναι απαραίτητο να τσιτσιδωθείς.

   1. avatar @τριαλαρο

    Έχεις την αίσθηση του χιούμορ πάντως.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει