Βασίλης Σίμος: Μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και τον τρύπησε

Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του Survivor για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του


LIFESTYLE
0:51
04/10/2019
Βασίλης Σίμος: Μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και τον τρύπησε
loading

Για τον λόγο που βρέθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» ο πρώην παίκτης του Survivor 3, Βασίλης Σίμος.

Ο νεαρός εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Έπαθα ένα μεγάλο ατύχημα, μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και μου τρύπησε τον πνεύμονα στα καλά καθούμενα. Αυτό λέγεται πνευμοθώρακας, το έμαθα κι εγώ στην πορεία, γιατί στην αρχή δεν ήξερα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Χρειάστηκε χειρουργείο στην αρχή για να μου μπει ένα μηχάνημα, το οποίο σου τρυπάει το κορμί και τον πνεύμονα για να μπει ένας σωλήνας. Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς… Έκανα υπομονή, είχα θετική ενέργεια.

Αυτό τυχαίνει στα ψηλά νεαρά άτομα. Το δικό μου ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορα πράγματα, ακούγονται πολλές απόψεις. Είχα κάποιες κύστες, οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο, τώρα είμαι καλά. Πρέπει να προσέχω πολύ, δεν κάνει για δύο μήνες να σηκώσω βάρος, δεν κάνει να δένω τα κορδόνια μου», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Σίμος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει