Η Kylie Jenner και ο Τravis Scott χώρισαν

Συνεχίζουν να συγκατοικούν για το παιδί τους


LIFESTYLE
22:40
02/10/2019
Η Kylie Jenner και ο Τravis Scott χώρισαν
2
loading

Χώρισαν η Kylie Jenner και ο Travis Scott. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν αποφάσισε να χωρίσει με τον ράπερ Travis Scott με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της Stormi Webster.

Συγκεκριμένα το TMZ αναφέρει: «Αυτός και η Jenner δεν είναι πλέον μαζί. Πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πηγές τόνισαν ότι η Jenner και ο Scott «προσπαθούσαν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει για λίγο, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισαν να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για ώρα».

Προς το παρόν, ο Scott και η Jenner θα «συνεχίσουν να συγκατοικούν και θα διατηρήσουν την μικρή Stormi ως την προτεραιότητά τους».

Το ζευγάρι αντιμετώπισε προβλήματα νωρίτερα φέτος, όταν η Κylie Jenner κατηγόρησε τον ράπερ ότι την απάτησε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar annageo

    Μια χαρά κοπέλα κ με πολύ χοντρό πορτοφόλι, αυτή κ άλλες όμορές της. Να μου λύσει κάποιος την απορία μου παρακαλώ. Τι μπορεί να τους βρίσκουν που εγώ αδυνατώ να δώ? Την ομορφιά τους? Την μόρφωσή τους? Τους καλούς τους τρόπους? Τιιιιιιι????

  2. avatar Φαρμακογλωσσης

    *x/μας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει