Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη, 12 χρόνια σχεδόν μετά τον χωρισμό τους βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη καθώς πρωταγωνιστούν και οι δυο στη νέα σειρά του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στη κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» για τη συνεργασία τους αυτή όμως ερώτηση ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

«Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Εντάξει, τον αγαπώ, τον εκτιμώ βαθιά, αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο από το τι χημεία υπάρχει επαγγελματικά. Γιατί πολλές φορές μπορεί να τα πηγαίνεις καλά με έναν άνθρωπο, αλλά επαγγελματικά να μην… Την Τζένη Καρέζη δεν την είχα γνωρίσει, δεν την πρόλαβα.

Τώρα για το παιδί μου, τι να σας πω; Να κάθομαι να βλέπω στις φωτογραφίες σε ποιον μοιάζει; Ώρες ώρες μου θυμίζει εμένα, ώρες ώρες μου θυμίζει τον πατέρα της. Ίσως σε κάποιες παλιές φωτογραφίες που ήταν μικρή η γιαγιά της, νομίζω ναι, έχει κάποιες ομοιότητες», είπε η Τάνια Τρύπη.

«Υπάρχει οικειότητα, μια χαρά, πολύ ωραία συνεργασία είναι. Δεν είχαμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Έτυχε τώρα και διασταυρώθηκαν εδώ οι δρόμοι μας. Μια χαρά, πολύ καλά όλα», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την Τάνια Τρύπη.

Στη συνέχεια, όμως, ερωτηθείς για την κόρη του που μοιάζει τόσο πολύ στη γιαγιά της και μητέρα του, την Τζένη Καρέζη, ο γνωστός ηθοποιός αντέδρασε: «Άντε πάλι, και τι σας νοιάζει; Όχι, πείτε μου, τι σας νοιάζει; Έχει γίνει θόρυβος, για ποιο λόγο; Δεν με ενοχλεί, είναι αναμενόμενο, αλλά δεν θα δώσω και σημασία σε αυτά», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

TAGS