Ο μικρός Άρτσι είναι ολόιδιος ο πρίγκιπας Χάρι

Το πρώτο επίσημο ταξίδι του μικρού με τους γονείς του στη Νότια Αφρική


LIFESTYLE
15:27
25/09/2019
Ο μικρός Άρτσι είναι ολόιδιος ο πρίγκιπας Χάρι
loading

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, μετά τη βάφτισή του, πραγματοποίησε ο Άρτσι, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ο μόλις 4 μηνών μικρός πρίγκιπας πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο ταξίδι, συνοδεύοντας τους γονείς του στη Νότια Αφρική. Και όπως ήταν αναμενόμενο, «έκλεψε» την παράσταση.

Ο Άρτσι συναντήθηκε, μάλιστα, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου, τον θρύλο των αγώνων κατά του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική. Ο μικρούλης ήταν συνεχώς στην αγκαλιά της μητέρας του και ξετρέλανε τους πάντες με το χαμόγελό του, αλλά και με τις αντιδράσεις του, κάθε φορά που ο πατέρας του, του έκανε παιχνίδια.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν την εντυπωσιακή ομοιότητα του πρίγκιπα Χάρι με το γιο του. Ευδιάθετη, όμως, ήταν και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αστειεύτηκε με την κόρη του Αρχιεπισκόπου, λέγοντας ότι ο μικρός Άρτσι θα πρέπει να συνηθίσει με τις κάμερες, ενώ εκείνη της απάντησε ότι ο μικρός πρίγκιπας θα γίνει μεγάλος γυναικάς.

Στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, το πριγκιπικό ζεύγος καθώς και οι προσκεκλημένοι τους, ήπιαν τσάι και μίλησαν για το φιλανθρωπικό του έργο το οποίο στηρίζει η βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει