Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: Τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου

Το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού για τον «δεύτερο πατέρα» της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη


LIFESTYLE
5:49
19/09/2019
Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: Τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου
4
loading

Συγκίνηση προκάλεσε η Δανάη Μπάρκα με μια ανάρτησή στο Instagram στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η ηθοποιός συνεργάζεται στο θέατρο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στον γνωστό ηθοποιό, τον οποίο και θεωρεί «δεύτερο μπαμπά» της.

«Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο-μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή ????.

Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλαω όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω..γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε,συνήθως την ανεχόμαστε-εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του.

Άρα απ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον αλλον,είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας. Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του,την καλοσύνη του,την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται.

Για μένα,ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ οτι αγαπάει περισσότερο εμένα απ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον αλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο.

Τον χειμώνα λοιπόν,τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του. Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτος που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει,να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη,ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα!

Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο,υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες!♥️

Καλή μας σεζόν!» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο-μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή ????. Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλαω όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω..γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε,συνήθως την ανεχόμαστε-εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του. Άρα απ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον αλλον,είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας. Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του,την καλοσύνη του,την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται. Για μένα,ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ οτι αγαπάει περισσότερο εμένα απ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον αλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν,τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του. Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτος που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει,να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη,ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα! Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο,υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες!♥️ Καλή μας σεζόν! #θεατροΑλικη #παιδικήΠαράσταση

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka ???? (@danai_barka) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μάγδα

  Μακάρι να βλέπουμε πολλές παρόμοιες σχέσεις γύρω μας. Μπράβο στον ηθοποιό που κάτάφερε να δημιουργήσει αυτή τη σχέση αγάπης στη ζωήτου. Πρέπει να το αξίζει και το δικαιούται.

 2. avatar Και

  Γλύψε, γλύψε, γλύψε, κάπου θα φτάσει και το σαλιγκάρι...
  λέει η γνωστή παροιμία.

 3. avatar SER 30

  Η ηθοποιός συνεργάζεται στο θέατρο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ \'\' ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΡΑΜΜΑ \'\' ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ? ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ \'\' ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ? \'\' ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ \'\' ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ \'\' ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ? Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον αλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ . ΓΙΑ ΝΑ \'\' ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ \'\' ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΜ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ . ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ? ΟΥΦ .

  1. avatar Βασιλοπουλου Καλλιοπη

   Από πότε πρέπει να απολογείται κάποιος όταν μιλάει όμορφα και με αγάπη; Μήπως έχουμε συνηθίσει την ασχήμια και το ξεκατίνιασμα; Ας αφεθούμε λίγο στην ομορφιά χωρίς δεύτερες σκέψεις, νομίζω αυτός ο τρόπος σκέψης μας συμφέρει καλύτερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει