Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 33 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram και το μήνυμα που στέλνει


LIFESTYLE
18:42
23/07/2019
Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 33 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή
1
loading

Ένα μεγάλο στοίχημα έβαλε πριν δύο χρόνια η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αποφάσισε να απαλλαχτεί από τα περιττά κιλά. Σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτρια του Πρωινού έχει κάθε λόγο να χαίρεται για το προσωπικό της επίτευγμα, για τη «μεγαλύτερη νίκη», όπως η ίδια λέει, για τα 33 ολόκληρα κιλά που έχασε μέσα στο διάστημα αυτών των δύο χρόνων.

Μάλιστα, η Τρυφίδου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από το πριν και το τώρα και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Την ανάρτηση τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου μεταξύ άλλων περιγράφει τον αγώνα της για την απώλεια βάρους.

«21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος, δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα "ελεύθερο" χωρίς βέβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar αντιπαθητική

    ήσουν πάντα και με δέκα και με 20 και με 30 κιλά λιγότερο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει