Σάλος προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις αναφορές του Moby στην αυτοβιογραφία του, «Then It Fell Apart» πως είχε μία σύντομη σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων. Η διάσημη ηθοποιός είχε αμέσως διαψεύσει τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη, τον οποίο χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό». Εκείνος της ανταπάντησε, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό του στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου ο Moby ποζάρει δίπλα της ημίγυμνος, θέλοντας να δείξει ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι είχαν μία προσωπική σχέση.

Και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και όπως ο ίδιος υποστηρίζει, θαυμαστές της Πόρτμαν έφτασαν στο σημείο να τον απειλούν. Ωστόσο, δέχτηκε και πολύ αυστηρές κριτικές για τη στάση του κι ενδεχομένως όλο αυτό τον έκανε να αναθεωρήσει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από την ηθοποιό για την έλλειψη τακτ, χωρίς όμως να διαψεύδει στη μακροσκελή ανάρτησή του ότι είχαν σχέση, κάτι που η Νάταλι Πόρτμαν από την αρχή είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

«Τώρα που πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιώ ότι πολλές από τις κριτικές που δέχτηκα επειδή συμπεριέλαβα την Νάταλι στο Then it Fell Apart είναι πολύ βάσιμες. Επίσης, αναγνωρίζω απόλυτα ότι ήταν πολύ απερίσκεπτο εκ μέρους μου να μην την ενημερώσω εκ των προτέρων ότι αναφέρεται στο βιβλίο, και εξίσου απερίσκεπτο ότι δεν σεβάστηκα πλήρως την αντίδρασή της.

Θαυμάζω πολύ την Νάταλι, για την εξυπνάδα, τη δημιουργικότητα και τον ακτιβισμό της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και απεχθάνομαι το γεγονός ότι μπορεί να στεναχώρησα την ίδια ή την οικογένειά της. Προσπάθησα να χειριστώ όλα τα πρόσωπα που συμπεριέλαβα στο βιβλίο μου με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Παρ’ όλα αυτά ήταν πραγματικά απερίσκεπτο να μην τους ενημερώσω πριν από την έκδοση του βιβλίου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ζητώ συγγνώμη από τη Νάταλι, αλλά και από τα άλλα πρόσωπα που συμπεριέλαβα στο βιβλίο χωρίς να τους ειδοποιήσω προηγουμένως. Επίσης, παραδέχομαι ότι, δεδομένης της δυναμικής της ηλικιακής διαφοράς μας των 14 ετών, θα έπρεπε οπωσδήποτε να είχα ενεργήσει πιο υπεύθυνα και με μεγαλύτερο σεβασμό όταν πρωτογνώρισα την Νάταλι πριν από 20 χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Moby.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.