Βρέθηκαν τρεις διαθήκες της Αρίθα Φράνκλιν, πού αφήνει την περιουσία της

Η «βασίλισσα της σόουλ» έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο


LIFESTYLE
13:53
21/05/2019
Βρέθηκαν τρεις διαθήκες της Αρίθα Φράνκλιν, πού αφήνει την περιουσία της
1
loading

Σχεδόν εννέα μήνες μετά τον θάνατο της «βασίλισσας της σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν, βρέθηκαν στο σπίτι της τρεις χειρόγραφες διαθήκες.

Η Φράνκλιν έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο και τότε συγγενείς της είχαν πει πως δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Όμως, όπως μεταδίδει το BBC, νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρέθηκαν τρία έγγραφα. Τα δύο ήταν από το 2010 και βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι, όταν ανακαλύφθηκε το κλειδί του.

Το τρίτο είχε ημερομηνία Μαρτίου 2014 και ήταν κρυμμένο κάτω από τα μαξιλάρια στο σαλόνι.

Η διαθήκη, που έχει γραφτεί σε ένα σημειωματάριο με σπιράλ φαίνεται να αναφέρει πως η Φράνκλιν αφήνει τα υπάρχοντά της στην οικογένειά της, σύμφωνα με τον δικηγόρο David Bennett. Ορισμένα κομμάτια είναι πολύ δυσανάγνωστα, με σβησμένες λέξεις και φράσεις σημειωμένες στο περιθώριο των σελίδων.

Ο Bennett, που ήταν δικηγόρος της Φράνκλιν για πάνω από 40 χρόνια, κατέθεσε τις διαθήκες χθες. Όπως λέει, δεν είναι σίγουρος αν είναι νόμιμες σύμφωνα με τη νομοθεσία του Μίσιγκαν.

Πρόσθεσε πως μοιράστηκε τις διαθήκες με τους τέσσερις γιους της Φράνκλιν ή τους δικηγόρους τους, αλλά δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία για το εάν κάποια από αυτές θα πρέπει να θεωρηθεί έγκυρη.

Το Ίδρυμα Φράνκλιν ανέφερε πως δύο γιοι της ενίστανται και η διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου προγραμματίστηκε για τις 12 Ιουνίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΛΕΩΝ

    Oυτε ο Κατακουζηνος τοσες διαθηκες!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει