Ο διαγωνισμός της Eurovision 2019 έλαβε τέλος και η Τάμτα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα της, αλλά και τον κόσμο που τη στήριξε. Η Τάμτα κατέλαβε την 15 θέση για λογαριασμό της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν φτάνουν τα λόγια για να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχετε χαρίσει και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ και η υπέροχη ομάδα μου κάναμε το καλύτερο δυνατό για να σας κάνουμε περήφανους.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής και έχω επιστρέψει γεμάτη χαρά, αγάπη, δύναμη και υπερηφάνεια! Θέλω να ξέρετε πως δεν στεναχωρήθηκα καμία στιγμή του υπέροχου αυτού ταξιδιού. Η απόφασή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο μας ήτανε απόλυτα συνειδητοποιημένη και ήμουν σε όλα τα επίπεδα έτοιμη για το κάθε ενδεχόμενο. Χάρηκα την κάθε στιγμή με την καρδιά μου και ελπίζω να φάνηκε. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κύπρο και την υπέροχη ομάδα του @Rik – @Cybc_eurovision της αποστολής για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου@mmaratheftis @[email protected] @andreasana Σας ευχαριστώ Μέσα απ’ την καρδιά μου.
Δύο εταιρείες μου @[email protected]_matsa @kikitsolka ?¬ンᄂ️ και @ErodiosLive και ιδιαίτερα τον χρόνια συνεργάτη Και φίλο μου @koutsaftakisg που με στηρίζουνε όλα αυτά τα χρόνια.Τους συνεργάτες μου που επιτελούνται την εμφάνιση μου @alexkatsaiti (styling), @TomZois(hair) και @AngelaPerdikomati (make up) για την αγάπη και την σκληρή δουλειά. You are my family. @[email protected] για την δημιουργικότητα και την Ταλαιπωρία ?￰゚ルマ? Την σουηδική μου ομάδα επάνω στην σκηνή My lions

@nikalexanders ❤️
@laminalexander ❤️
@kennylantz ❤️
@hallobenji ❤️

B. Vocals @iambonn ❤️… Στην υπέροχη @sachajeanbaptiste?¬タヘ♀️ @jeanbaptistegroup και @alexpmusicπου έκαναν με τους συνεργάτες τους αυτό το ταξίδι ακόμα πιο όμορφο. Την Αγαπημένη @chalijennings Που Ήταν δίπλα μου Και αντιμετωπίσαμε μαζί τον τραυματισμό μου με μεγάλη υπομονή, επιμονή Και δουλειά.
@yiannispr ?￰゚ルマ?
Την ηρωίδα κόρη μου και την πιο δυνατή γυναίκα του κόσμου τη μαμά μου ❤️
Αν ξεχνάω κανέναν με συγχωρείτε.

Για ακόμη μία φορά όμως ευχαριστώ όλους εσάς που μου δείχνετε την αγάπη σας καθημερινά με τον πιο όμορφο τρόπο.. Love you all on».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.