Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Σάββα Γκέντσογλου, τα δημοσιεύματα ότι είναι ζευγάρι, αλλά και για την Αγγελική Ηλιάδη η οποία σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για την ηθοποιό και τον πρώην σύντροφό της.

Η Βίκυ Κάβουρα εξήγησε τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ όταν αναφερόταν στην τραγουδίστρια, απέφευγε να την ονοματίσει, λέγοντας «η κυρία».

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό», είπε αρχικά, τονίζοντας πως με τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν βγει καν για φαγητό.

Επίσης, αποκάλυψε πως σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και φέρεται να έκανε βόλτα στο Καβούρι με τον Γκέντσογλου, δεν ήταν με τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τον αδελφό της. «Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας για την Ηλιάδη και τις πρόσφατες δηλώσεις της ότι η Κάβουρα βγαίνει με τον πρώην σύντροφό της. «Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», είπε .

Και τόνισε πως δεν το παίζει καλή, αλλά είναι, ενώ το γεγονός ότι είναι 4 χρόνια μόνη της, την καθιστά «εύκολο θύμα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.