Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη μέναμε τρία χρόνια στο ίδιο σπίτι σε διάσταση

«Ο χωρισμός είναι ένας ξεριζωμός, ένας θάνατος» - Δείτε το βίντεο


LIFESTYLE
9:49
18/04/2019
Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον Πασχάλη μέναμε τρία χρόνια στο ίδιο σπίτι σε διάσταση
loading

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός μίλησε για το γάμο και τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο έχουν ένα παιδί.

«Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κάτι ξεριζώνεται από μέσα σου. Ξεριζώνεται η καρδιά σου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε ήδη στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς πολύ. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Θεοφανία Παπαθωμά εξήγησε τους λόγους που ένα ζευγάρι οδηγείται στον χωρισμό.

«Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι αστεία και αυτό το βλέπεις όταν απομακρύνεσαι από τη σχέση. Είναι κυρίως ο εγωισμός που κανείς δεν τον βάζει πίσω, τρίτα πρόσωπα που μπαίνουν στη σχέση είτε είναι εραστές ερωμένες ή συγγενικά πρόσωπα, η απιστία δηλαδή. Και τελικά, ένα ζευγάρι που έχει ενωθεί από αγάπη, χωρίζει γιατί ξαφνικά αυτή η αγάπη δεν ενεργοποιείται διότι κάτι παρεμβάλλεται, δημιουργείται μία απόσταση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει