«Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δε μπορούσα χωρίς ναρκωτικά»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «The 2 Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


LIFESTYLE
13:12
11/04/2019
«Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δε μπορούσα χωρίς ναρκωτικά»
10
loading

Μπορεί ο καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2 Night Show» να μην είναι ευρέως γνωστός, όμως, η ιστορία ζωής που κουβαλά είναι συγκλονιστική. Ο λόγος για τον Πέτρο Μαζαράκη, έναν καλό φίλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος για πολλά χρόνια έδωσε μια μεγάλη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, φτάνοντας στο χείλος της αυτοκαταστροφής.

Ο Πέτρος Μαζαράκης υπήρξε μοντέλο, προέρχεται από μία οικογένεια ευκατάστατη οικονομικά, ενώ μπλέχτηκε με τον κόσμο των ναρκωτικών όταν ήταν ακόμη πολύ νέος. Παραδέχτηκε, ακόμη πως υπήρξαν στιγμές εξαθλίωσης, για 15 χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, ενώ πάνω στην απόγνωση και την απελπισία έφτασε στο σημείο να κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

«Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή μου στα 19. Ξεκίνησα με αλκοόλ. Τα είχα όλα στη ζωή μου. Δεν με αγαπούσα. Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαΐνη ερωτεύτηκα. Λέω εδώ είμαστε. Ένιωσα πως αυτό το κενό που μου έλειπε το βρήκα. Μετά τα 20 έγινε αυτό. Δοκίμασα για πρώτη φορά στην Γ’ Λυκείου. Ήθελα να πάω να κοιμηθώ, ήρθε ένας και μου έδωσε κόκα και από εκεί που νύσταζα χόρευα και είχα διάθεση. Πρώτη φορά τότε και μετά ξαναδοκίμασα μετά τα 20», δήλωσε, μεταξύ άλλων, Πέτρος Μαζαράκης.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν ο μεγαλύτερος ψεύτης που υπήρχε στον κόσμο γιατί έπαιρνα ναρκωτικά. Λόγω των ναρκωτικών κορόιδευα την οικογένειά μου. Έλεγα ψέματα σε όλους. Έχω χάσει φίλους μου από πρέζα. Το ναρκωτικό μου ήταν η κοκαΐνη για 17 χρόνια. Τώρα είμαι 40 χρονών. Είμαι καθαρός έναν χρόνο. Στην πορεία πέρναγα τέλεια αλλά μετά όλα αλλάζουν. Είναι θαύμα που σου μιλάω με αυτά που έχω περάσει. Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τη ζωή χωρίς τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα σε πάνε ή στο ψυχιατρείο ή στον θάνατο ή στη φυλακή. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι. Η αιτία που έπεσα με τα μούτρα στα ναρκωτικά ήταν ο χωρισμός μου με την κοπέλα  που είχα σχέση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar ;;;,

  το πρότυπο της νεολαίας

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2)Όταν ο Ιησούς Χριστός μίλησε για τον διάβολο (που υπάρχει διάβολος όπως υπάρχει+ο Θεός που μας δημιούργησε+είναι ο Θεός της Αγίας Γραφής) είπε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου [ ο κλέφτης ( =διάβολος) δεν έρχεται παρά μόνο για να κλέψει,να θανατώσει+να απολέσει] δες Ιωάννη 10:10 +επίσης [ο διάβολος ήταν από την αρχή ανθρωποκτόνος+δεν μένει στην αλήθεια,διότι αλήθεια δεν υπάρχει μέσα του.
  Όταν λέει ψέματα από μέσα του μιλάει,διότι είναι ψεύτης+ο πατέρας του ψέματος] Δες Ιωάννη 8:44. Από τα λόγια αυτά καταλαβαίνουμε ότι ο διάβολος είναι αυτός που θέλει τον θάνατο του ανθρώπου. Για αυτό+βάζει ζήλια,κακία+πονηριά μέσα στον άνθρωπο που απορρίπτει την αλήθεια του Θεού ώστε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.Σε κάποιες περιπτώσεις βάζει στον άνθρωπο την σκέψη ότι έτσι που κατάντησε η ζωή του δεν αξίζει η ζωή του+καλύτερα να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του κάνοντας αυτοκτονία. Και ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτοκτονία να ξέρουμε ότι έπεσε θύμα των σκέψεων που του έβαλε ο διάβολος και σπατάλησε την ευκαιρία που είχε κάνοντας το αδιανόητο δηλαδή την αυτοκτονία. +το χειρότερο για αυτόν θα είναι όταν στην ανάσταση όλων των νεκρών θα θερίσει το αποτέλεσμα της επιλογής του στην αιωνιότητα.Ας δούμε αντίθετα τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός, που είναι ο Κύριος των κυρίων και ο Βασιλιάς των βασιλιάδων [Εγώ όμως ήλθα για να έχουν οι άνθρωποι ζωή,+μάλιστα να την έχουν με αφθονία] Ιωάννης 10:10.Οπότε ο καθένας μας ας επιλέξει ποιον θέλει να ακολουθήσει+ποιον όχι.

  1. avatar Μια απορία μόνο…

   Γιατί επέτρεψε ο Πανάγαθος, Παντοδύναμος και Παντογνώστης Θεος στον σφετεριστή Διάβολο να αποκτήσει τέτοια εξουσία, ειδικά πάνω στον αδύναμο Άνθρωπο;

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (1/4)Γεια σου. Καταρχάς χαίρομαι που κάνεις αυτήν την ερώτηση και σε ενθαρρύνω να κάνεις ερωτήσεις που αφορούν τον Θεό και την αλήθεια γιατί αυτά τα θέματα πρέπει να τα απαντήσουμε φύγουμε από αυτήν την ζωή. Αλίμονο σε αυτούς που ζουν και πεθαίνουν και δεν αναρωτήθηκαν ποτέ τους τι είναι αλήθεια σε αυτήν την ζωή και αν υπάρχει ο Θεός ή τι θέλει από αυτούς. Και νομίζω είναι ώρα σαν άνθρωποι να μιλάμε περισσότερο για θέματα πίστης και τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός για διάφορα θέματα της ζωής και πως ακριβώς το γράφει μέσα στην Αγία Γραφή. Μόνο ο διάβολος δεν θέλει να μελετάμε και να συζητάμε για τον Λόγο του Θεού γιατί ο διάβολος θέλει τους ανθρώπους να ζουν στην άγνοια και στο πνευματικό σκοτάδι ( ή δεν τον πειράζει οι άνθρωποι να είναι θρησκευόμενοι και να συμμετέχουν σε θρησκευτικές τελετές των παπάδων αλλά ο διάβολος δεν θέλει οι άνθρωποι να γνωρίζουν την αλήθεια του Θεού και να ζουν στην αλήθεια και δικαιοσύνη του Θεού).
    Η Αγία Γραφή σχετικά με το θέμα που ρωτάς λέει ότι ο Θεος δημιούργησε τους ανθρώπους αλλά και τους αγγέλους. Ο διάβολος ήταν ένας άγγελος. Ο Θεός όμως δημιουργεί ελεύθερα όντα που θέλει να τον ακολουθούν με την θέληση τους. Έτσι ο διάβολος επαναστάτησε ενάντια στον Θεό. Ο Θεός δεν τον τιμώρησε αμέσως γιατί αυτό θα σήμαινε ότι ο Θεός φοβάται την σύγκριση. Έτσι από εκείνα τα χρόνια υπάρχει μια μάχη . Άραγε τα τέλεια δημιουργήματα του Θεού θα πιστέψουν στα ψέματα του διαβόλου ή θα εμπιστευτούν στην δικαιοσύνη και αγαθότητα του Θεού.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/4)Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στον Υιό του Θεού τον Ιησού Χριστό και ακολουθούν τον Ευαγγέλιο αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πίστεψαν στα ψέματα του διαβόλου και εμπιστεύονται και ακολουθούν τον Θεό.
    Ο διάβολος δεν είναι παντοδύναμος αλλά η δύναμη που έχει βασίζεται στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Επίσης ο διάβολος δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον Αδάμ και στην Εύα αλλά ο άνθρωπος εξαπατήθηκε από τα ψέματα του διαβόλου και του παρέδωσε την θέληση του. Έτσι ο διάβολος (που είναι πνεύμα) χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να κάνει κακό ο ένας στον άλλο.
    Όμως ο Ιησούς Χριστός εξήγησε τι περιμένει στο διάβολο , ότι έχει ήδη κριθεί και καταδικαστεί. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πόσοι άνθρωποι θα πιστέψουν στα ψέματα του και θα τον ακολουθήσουν στην αιώνια κόλαση. Αν κανείς άνθρωπος δεν πίστευε στα ψέματα του διαβόλου τότε ο διάβολος θα πήγαινε μόνος του στην κόλαση. Τα λόγια του Ιησού που το περιγράφουν αυτό είναι τα εξής [41 Τότε, θα πει και σ' εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του…
    46 Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση· ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.] Ματθαίος 25:41 και 46.

   3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (3/4)Στο βιβλίο της αποκάλυψης επίσης μας λέει τι περιμένει στον διάβολο [10 Και ο διάβολος, που τους πλανούσε, ρίχτηκε στη λίμνη με τη φωτιά και το θειάφι, όπου είναι το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης· και θα βασανίζονται ημέρα και νύχτα, στους αιώνες των αιώνων.] Αποκάλυψη 20:10.
    Συμπέρασμα ο Θεός έφτιαξε τον διάβολο και τον άνθρωπο ελεύθερο και ο Θεός δεν φοβάται την σύγκριση. Αν ο Θεός δεν μας έδινε ελευθερία επιλογής , και όλοι τον υπακούσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς αυτό δεν δίνει καμία ηθική ικανοποίηση στον Θεό. Είναι σαν να γράψεις σε ένα κασετόφωνο μια φωνή που λέει [ σε αγαπώ] και κάθε φορά που πατάς ένα κουμπί ακούς την κασέτα να παίζει και να λέει [ σε αγαπώ]. Αυτό τι ικανοποίηση μπορεί να σου δώσει ; Καμία. Αν όμως ένας άνθρωπος έρθει και σου πει [ σε αγαπώ γι αυτό που είσαι και γι αυτό που έχεις κάνει για μένα , σε εμπιστεύομαι και κοντά σου νιώθω ωραία ] τότε αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση . Και αυτή την σχέση θέλει ο Θεός μαζί μας.
    Αν έχεις αμφιβολία ότι ο Θεός σε αγαπάει τότε δες τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό που έδωσε την ζωή του και για τις δικές σου αμαρτίες ώστε εσύ και εγώ να μπορούμε να επιστρέψουμε στο σπίτι του Πατέρα Θεού και να έχουμε αιώνια ζωή στην άγια παρουσία Του.

   4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (4/4)Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημα σου και να έχεις καταλάβει ότι ο διάβολος είναι χαμένος και η τιμωρία του έχει ήδη επιβεβαιωθεί και το μόνο που μένει είναι να δούμε πόσοι θα τον ακολουθήσουν στην τιμωρία. Αλλά για όσους επικαλεστούν τον Ιησού Χριστό μια άλλη ζωή και μια άλλη πορεία τους περιμένει. Μια ένδοξη και αγία ζωή εδώ στην γη και μια αιωνιότητα στην παρουσία του Θεού. Τα λόγια του Ιησού το επιβεβαιώνουν [16 Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή. 17 Δεδομένου ότι, ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό του στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος διαμέσου αυτού.18 Όποιος πιστεύει σ' αυτόν, δεν κρίνεται· όποιος, όμως, δεν πιστεύει, έχει ήδη κριθεί, επειδή δεν πίστεψε στο όνομα του μονογενή Υιού τού Θεού ] Ιωάννης Ευαγγέλιο 3:16-17.

   5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Το παρακάτω εντυπάκι δείχνει με πιο τρόπο ξεγελά ο διάβολος τους ανθρώπους για να αναβάλουν συνεχώς την σωτηρία τους και να μην πάρουν την σωστή απόφαση σήμερα που έχουν την ευκαιρία και την υγεία τους για να το κάνουν. Διάβασε το με προσοχή και αναρωτήσου εσύ σε ποια θέση βρίσκεσαι ;
    Το μεγάλο Ταξίδι . [...]

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το τι λέει η Αγία Γραφή για το δώρο της ζωής αλλά και για την αυτοκτονία γιατί πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την πνευματική διάσταση της αυτοκτονίας.
  Είναι πολύ σοβαρό αμάρτημα η αυτοκτονία και με αιώνιες προεκτάσεις γι’ αυτούς που δεν θα προσέξουν.
  Είναι κρίμα άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους άδικα κάνοντας αυτοκτονία αλλά είναι πολύ πιο άδικο άνθρωποι να πεθαίνουν (είτε από φυσικό θάνατο είτε από αυτοκτονία) και να μην έχουν γνωρίσει τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν Σωτήρα του και φεύγοντας από αυτήν την ζωή να πηγαίνουν στην αιώνια απώλεια.
  Επειδή δεν θα ήθελα κανένας συνάνθρωπος μας να πεθάνει και να χαθεί αιώνια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι λέει ο Λόγος του Θεού , η Αγία Γραφή για την αυτοκτονία.
  Ο θάνατος δεν είναι το τέλος της ύπαρξης του ανθρώπου αλλά η αρχή μιας αιωνιότητας που θα συναντήσει ο άνθρωπος και καλό είναι πριν φύγει ο κάθε άνθρωπος από αυτήν την ζωή να ξέρει τι τον περιμένει αλλά και πως μπορεί να έχει χαρά και ειρήνη όταν συναντήσει τον Δημιουργό του και όχι φόβο ή τρόμο επειδή σε όλη την επίγεια ζωή του αγνόησε την αγάπη, την δικαιοσύνη και το άγιο θέλημα ενός άγιου Θεού, του Θεού της Αγίας Γραφής, ο οποίος είναι και ο μόνος αληθινός Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο και δεν σταμάτησε ποτέ να παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και να θέλει να Τον γνωρίσουμε και να έχουμε μια σχέση αγάπης μαζί Του.

 4. avatar Blind Guardian

  ποιος είσαι συ παιδί μας;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει